lalihifi Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Sal!Am un lcd sasiu VESTEL 17MB12 ,tunerul este Thompson DTT71307.Poate are careva un sasiu din acesta si poate sa-mi spuna setarile acestea .Am nevoie de setarile din "Tuner option" ..am incercat cateva memorii de aici dar nu receptioneaza nimic .Cu ceva setari luate de pe un site bulgaresc merge foarte bine dar nu prinde doua trei canale de la capetele benzii.Va multumesc ! Link spre comentariu
elmar Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 incercati cu setarile astea.... Link spre comentariu
lalihifi Postat August 19, 2012 Autor Partajează Postat August 19, 2012 Multumesc mult "elmar" a mers cu setarile dumneavoastra ( la mine aveam BSW1-6) Link spre comentariu
radutyu Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 Multumesc ma scos din belea in deplasare Link spre comentariu
radutyu Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Din nou ma scos din belea dupa 5 ani Link spre comentariu
Lilian Ungureanu Postat Aprilie 26, 2022 Partajează Postat Aprilie 26, 2022 Buna seara, va rog frumos daca se poate sa repostati aceste setari ale tunerului. Am un tv Proline LD1915D cu sasiul 17MB24H-2 echipat cu acelasi tuner (Thomson DTT71307) si nu receptioneaza nici un program. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum