Vizitator evo888 Postat Mai 21, 2006 Partajează Postat Mai 21, 2006 Am un program folosit in productie , care functioneaza cu o cheie hasp. Nu mai merge de o luna, iar producatorul mi-a spus sa trimit calculatorul in it, si o suma de inceput fabuloasa ptr mine. Ma poate ajuta cineva??? platesc. Multumesc. Link spre comentariu
cniky Postat Mai 21, 2006 Partajează Postat Mai 21, 2006 sa trimiti calculatorul?! :partyman: pe ce hasp`ul?! LPT / USB ?! Porturile respective functioneaza corect, driverele sunt ok?! Link spre comentariu
Vizitator evo888 Postat Mai 21, 2006 Partajează Postat Mai 21, 2006 LPT... totul pare ok Link spre comentariu
pavcostel Postat Mai 21, 2006 Partajează Postat Mai 21, 2006 Cauta pe net, exista niste programele care verifica daca cheia e ok. Din pacate nu se poate scoate nimic despre ea, doar ca functioneaza. (raspunde la stringul trimis de LPT) Ciudat ca ti-au cerut PC-ul inapoi, din cate stiu Italienii fac protectiile astea pe LPT relativ libere, adica e necesara doar cheia activa, calculatorul se poate upgrada/schimba. E drept, sistemul vechi, DOS, cerea la instalare un fisier .ini de pe o discheta-cheie. Recent ai facut vreun upgrade/schimbare la PC? Daca cuplezi imprimanta peste cheia LPT functioneaza? Daca raspunsul e afirmativ, ori e cheia, ori e ceva in programul de baza. Unele accepta o reconfigurare, altele sunt pe LPT desi sunt vazute de program ca un port COM. Pana nu verifici hasp-ul, nu poti sti exact.Bafta!Costel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum