Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu mai merge Hasp-ul, mai pot sa fac ceva?

Vizitator evo888

Postări Recomandate

Vizitator evo888

Am un program folosit in productie , care functioneaza cu o cheie hasp. Nu mai merge de o luna, iar producatorul mi-a spus sa trimit calculatorul in it, si o suma de inceput fabuloasa ptr mine. Ma poate ajuta cineva??? platesc. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cniky

1

• pavcostel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cauta pe net, exista niste programele care verifica daca cheia e ok. Din pacate nu se poate scoate nimic despre ea, doar ca functioneaza. (raspunde la stringul trimis de LPT) Ciudat ca ti-au cerut PC-ul inapoi, din cate stiu Italienii fac protectiile astea pe LPT relativ libere, adica e necesara doar cheia activa, calculatorul se poate upgrada/schimba. E drept, sistemul vechi, DOS, cerea la instalare un fisier .ini de pe o discheta-cheie. Recent ai facut vreun upgrade/schimbare la PC? Daca cuplezi imprimanta peste cheia LPT functioneaza? Daca raspunsul e afirmativ, ori e cheia, ori e ceva in programul de baza. Unele accepta o reconfigurare, altele sunt pe LPT desi sunt vazute de program ca un port COM. Pana nu verifici hasp-ul, nu poti sti exact.Bafta!Costel

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări