Vizitator stoian adrian Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 salut am un laptop myria care cins il misc se blocheaza si nu mai face nimic Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 Cand se misca mouse-ul sau tot laptopul ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 Buna seara ! Scrieti mai corect daca se poate pentru ca eu nu prea am inteles mai nimic din tot ce ati scris dvs. Astept ! Link spre comentariu
Vizitator stoian adrian Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 tot laptopul cind il misc Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 ceva dezplipit posibil in interior....asa degeaba nu se blocheaza,v-ati uitat la hdd,la rami la cele care se poate ajunge fara a demonta tot laptopul ? Link spre comentariu
Vizitator stoian adrian Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 am refacut lipiturile la mufa de la hd si tot se blocheaza.face ca si cum ai scoate hd in mers Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 A luat vreo ... tranta ? Link spre comentariu
Vizitator stoian adrian Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 nu am schimbat si hd si tot asa face.sa fie de la placa?. Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Demonteaza'l si verifica ... cuplele. Link spre comentariu
Vizitator stoian adrian Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 are cipul un contact defect cind apas pe el se blocheaza laptopul.sau ceva piese nu fac contact.ce este de facut??? :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum