Vizitator Carlitos Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 Am luat recent niste acumulatori pentru camera foto si vreau sa va intreb cate ceva despre ei.Acumulatorii sint POWEREX 2700 mAh. Eu nu am auzit de firma asta, or fi buni ?Pe spatele cutiei scrie urmatoarele chestii:-maximum life-ultra high capacity-can be rapid charged-rechargeable up to 1000 times-memory free operation-low impedance battery designEu auzisem ca acumulatorii NiMH au memorie, dar la astia scrie ca n-au, ce sa mai cred ? Link spre comentariu
gauss Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 Sigur nu au memorie ... se intimpla numai la Ni - Cd ! Sint fabricati de firma MAHA , face produse calitative , cunoscute mai ales in lumea foto ! Link spre comentariu
Vizitator Carlitos Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 Acum problema e cu incarcarea. Am un incarcator HQ-CHARGER11 la care zice ca incarcarea la AA se face cu 250mA si recomanda pentru cei de 2700 mAh sa fie tinuti la incarcat 14 ore. Cum vi se pare ? ca eu nu ma pricep la acumulatori. Ar merge o incarcare mai rapida ? Banuiesc ca trebuie facuta cu un curent mai mare. Dar incarcarea rapida nu ar distruge mai repede acumulatorul ? Link spre comentariu
gauss Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 E foarte bun incarcatorul ... acumulatorii pe care-i ai se pot incarca rapid , ai mentionat ca scrie pe cutie , nu ... nu sint afectati de incarcari rapide , oricum , nu semnificativ ... ideea e ca daca obtii 500 de cicluri cu capacitatea corecta ( 80 % din capacitate spre finalul " vietii " lor ) , cred ca s-a amortizat investitia ... din experienta mea , Ni-Mh comerciali nu prea tin mai mult de 2 ani ... , asa ca , la treaba ! Link spre comentariu
Vizitator Carlitos Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 Da, dar nu-mi place ca dureaza 14 ore... Link spre comentariu
gauss Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Alt incarcator , sau inca un set de acumulatori ... Link spre comentariu
Vizitator Carlitos Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Dar viata unui acumulator este aceeasi si daca il folosesti si daca nu ? Link spre comentariu
gauss Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Aproximativ ... ( la NiMH ) ... Link spre comentariu
pinky Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Daca iti iei alt charger, sa te uiti la specificatii sa aiba trecut timpul de incarcare pentru acumulatori mari de 2500 sau mai mari. Ca mai sunt incarcatoare rapide dar cand te uiti la specificatii vezi ca rapid e doar pentru acumulatorii de 1000mA. La aia de 2500 sau 2700 iti da tot 14 ore de incarcare. Un astfel de incarcator rapid pentru acumulatori de capacitate mare nu e tocmai ieftin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum