Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificatoare pe tuburi "home made" diverse configuratii

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 85
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

18

• hpavictor

9

• THOMAS

4

• nationalistu

4

Top autori în acest subiect

Nu stiu daca a fost banat...Am facut la un moment dat o reclamatie pt ca posturile dumnealui sa fie mutate la sectiunea servicii pt ca nu prezentau date tehnice , ci doar poze si concursuri cu ""premii"", valize si altele.Dumnealui a cerut sa se retraga de pe forum ca protest pt ca eu personal nu-l inghiteam in pagina intai a unui forum tehnic.

De poze este plin internetul.Dumnealui nici macar nu le realiza in Romania, are si site personal...nu stiu ce era asa greu de inteles....

De fapt daca era o afacere locul acelui subiect era clar la sectiunea Servicii.

Valize??...probabil ca se punea de o vacanta cu ascultare de amplifuri vacuum tube prin ceva locuri exotice.

Era normal sa puna POZE.asa vedeam si noi cum se executa acele amplifuri cu tuburi....asa ne mai destupam si noi la minte.Dar NU...NOI...trebuie sa dam de fiecare data cu batul in balta,nu vedem parul dintre ochii nostrii...vedem paiul din ochii altora.Nu mi-e rusine sa afirm urmatoarele.

Pe acest forul sunt cativa oameni buni specializati fiecare in domeniul lui.In schimb in jurul lor fojgaie lingaii...care daca apari cu ceva creatii originale pe aici...poti sa-ti sapi defuncta groapa,esti mincat.

Editat de nationalistu
Link spre comentariu

Mda , eu sunt total de acord cu citatul urmator : 

Io am ajuns de mult la concluzia asta, de aia nu merită să arăţi nimic pe forum, doar să pălăvrăgeşti diverse pe la cîrciumă.

.

Link spre comentariu

Ar trebui desfiintata sectiunea audio pe tuburi am mai spus   :95 sunt alte sectiuni mult mai interesate  :)

Nefacatori de nimic, guralivi, distructivi si natural prolifici asa ca nu ma mira aceste cerereri si oricum acesta sectiune de forum este deja infestata...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări