Vizitator Cristi Banu Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Asa,si? Hai ca primesti prea multa atentie si ti-o iei in cap. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Îți urez multă sănătate ! Link spre comentariu
nationalistu Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 (editat) Nu stiu daca a fost banat...Am facut la un moment dat o reclamatie pt ca posturile dumnealui sa fie mutate la sectiunea servicii pt ca nu prezentau date tehnice , ci doar poze si concursuri cu ""premii"", valize si altele.Dumnealui a cerut sa se retraga de pe forum ca protest pt ca eu personal nu-l inghiteam in pagina intai a unui forum tehnic. De poze este plin internetul.Dumnealui nici macar nu le realiza in Romania, are si site personal...nu stiu ce era asa greu de inteles.... De fapt daca era o afacere locul acelui subiect era clar la sectiunea Servicii. Valize??...probabil ca se punea de o vacanta cu ascultare de amplifuri vacuum tube prin ceva locuri exotice. Era normal sa puna POZE.asa vedeam si noi cum se executa acele amplifuri cu tuburi....asa ne mai destupam si noi la minte.Dar NU...NOI...trebuie sa dam de fiecare data cu batul in balta,nu vedem parul dintre ochii nostrii...vedem paiul din ochii altora.Nu mi-e rusine sa afirm urmatoarele. Pe acest forul sunt cativa oameni buni specializati fiecare in domeniul lui.In schimb in jurul lor fojgaie lingaii...care daca apari cu ceva creatii originale pe aici...poti sa-ti sapi defuncta groapa,esti mincat. Editat Martie 15, 2016 de nationalistu Link spre comentariu
zal Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Io am ajuns de mult la concluzia asta, de aia nu merită să arăţi nimic pe forum, doar să pălăvrăgeşti diverse pe la cîrciumă. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Mda , eu sunt total de acord cu citatul urmator : Io am ajuns de mult la concluzia asta, de aia nu merită să arăţi nimic pe forum, doar să pălăvrăgeşti diverse pe la cîrciumă. . Link spre comentariu
zal Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Iată şi confirmarea a ce-am scris.. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Iată şi confirmarea a ce-am scris.. Link spre comentariu
zal Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Din ciclul ''noi muncim, noi nu gîndim!''. Link spre comentariu
TON Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Ar trebui desfiintata sectiunea audio pe tuburi am mai spus sunt alte sectiuni mult mai interesate Link spre comentariu
nationalistu Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 Ar trebui desfiintata sectiunea audio pe tuburi am mai spus sunt alte sectiuni mult mai interesate Cum asa ?? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 Ar trebui desfiintata sectiunea audio pe tuburi am mai spus sunt alte sectiuni mult mai interesate Nefacatori de nimic, guralivi, distructivi si natural prolifici asa ca nu ma mira aceste cerereri si oricum acesta sectiune de forum este deja infestata... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum