Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificatoare pe tuburi "home made" diverse configuratii

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 85
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

18

• hpavictor

9

• THOMAS

4

• nationalistu

4

Top autori în acest subiect

Şi apoi... ? ..

Miine il sun pe Dan....poate stabilim o intilnire ,momentan sunt la 400km de bucuresti :rzb la neamurii icon_jook
Joi 6 septembrie 3012 incepand cu ora 17.30 Domnul Gabi va fi prezent la showroom Vicol audio de pe Magura vulturului impreuna cu un super amplificator facut de domnia sa.

Cine vrea sa participe e bine venit!

Link spre comentariu

[Joi 6 septembrie 3012 incepand cu ora 17.30 Domnul Gabi va fi prezent la showroom Vicol audio de pe Magura vulturului impreuna cu un super amplificator facut de domnia sa.Cine vrea sa participe e bine venit!

Sa traim noi 1000 de ani si ne gandim dupa .
Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Iar altii care chiar meritau banarea stau inca bine mersi...

:aplauze :aplauze :aplauze :aplauze

Probabil astepta sa iese la pensie.... de pe elforum.

Editat de nationalistu
Link spre comentariu
Vizitator Cristi Banu

De ce a fost banat ?...Dl GABRIELE...chiar facea ceva...

Facea mai mult decat fac altii mai titrati de pe forumul asta.

Uneori si gratis.

Altfel venea in sprijinul altora decat se kk unii pe ei acum. Si cum nu incap doua sabii in aceeasi teaca,una a trebuit lasata deoparte.

Daca nu esti in gratiile celor care se lafaie pe toate dimensiunile acestui forum,esti halit,hulit,facut zob.

Asa ca ciocu' mic si mare grija sa nu deranjezi vreun lampagiu de seama.

Crede careva ca va gasi aici ajutor?

Neeee!

Aici e doar un loc de etalat splendoarea creativa.

Ma uitam pe un topic unde un lampas de asta cu pretentii,ii atrage atentia unui novice ca rezistenta aia nu-i buna acolo,si atat.

Pai spune-i prostului de ce nu-i buna acolo,explica-i rationamentul tau.

Bine ca n-a scos ala rezistenta din schema,ca fara ea isi baga ala picioarele in munca lui in scurt timp.

Iar cand ti-o baga pe aia cu ''arata-ne si noua realizarile tale'' sau ''care e aportul tau la dezvoltarea forumului?'' ramai masca.

Uite unde erau muntii Himalaia,alfa si omega electronicii din Romania.

Link spre comentariu

Nu e bine să oferi exemple negative , e păcat , stresul acumulat îți va face rău .Cel mai bine este să lași Himalaia în pace , este mai prudent .Înveți ce poți , cât poți , de la cine poți .Dacă nivelul forumului e prea mic , ia un castron plin cu popcorn și savurează-l liniștit , citind forumul în căutare de chestii distractive .Sunt destule , crede-mă . Evident , va trebui să le păstrezi doar pentru tine , așa scrie la regulament .

Editat de Victor
Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara

Nu stiu daca a fost banat...Am facut la un moment dat o reclamatie pt ca posturile dumnealui sa fie mutate la sectiunea servicii pt ca nu prezentau date tehnice , ci doar poze si concursuri cu ""premii"", valize si altele.Dumnealui a cerut sa se retraga de pe forum ca protest pt ca eu personal nu-l inghiteam in pagina intai a unui forum tehnic.

De poze este plin internetul.Dumnealui nici macar nu le realiza in Romania, are si site personal...nu stiu ce era asa greu de inteles....

De fapt daca era o afacere locul acelui subiect era clar la sectiunea Servicii.Ca multe altele...

Ma rog...nu sunt sef pe aici si m-am ales si eu cu vreo 5 banari succesive pt interventii repetate in acest sens sau altele asemanatoare.

Daca ar mai avea vreun interes aici ar reveni ca tot omul, la sectiunea Servicii...

Link spre comentariu

Gabriele,

Cum ptem lua legatura?

[email protected]

sau 004 0722 595 587

george

Te-a intrebat careva ceva? Prea te bagi in seama de unul singur.

Macar eu am o scuza,sufar de schizofrenie. Tu?

Ce zici , acum totul e clar ?

Nu tie ti-a fost destinat mesajul initial .

Romania e plina de oameni de valoare !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări