Vizitator Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 Revin in forta cu noi modele de amplificatoare, astept pareri critici(constructive)si orice sugestie care poate ameliora intrucitva cea ce intentionez sa construiesc, va expun citeva foto cu cea ce am in constructie mai intii sasiul...de fapt sunt mai multe: .......................... Sunt realizate din tabla de fier de 2mm grosime taiate cu laser si proiectate pt a acoperii o gama cit mai vasta de configuratii,momentam am realizat un( integrat ) cu 5 intrari comutabile nivel line cu un control de volum si balance si desigur un selector intrarii...partea finala e cu 6H5C tip PP bias fix traf aut 18cm2 . Generozitatea sectiuni trafului mi-a permis sa optin:18w sinus in banda 25hz-28khz . Driverul e relativ clasic si e realizat cu 6H8C in total 4 bucati ,tensiunea necesara pilotarii finalelor e de cca 85Vef cistigul global e ma imare de 100....... zgomot de retea pe difuzoare inexistent datorita configuratie circuitului de masa dar si a filamentelor......... Revin cu alte foto si realizarea practica .....in scurt timp!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 cu trafo ......... tensiunea anodica pt finale 178v si 360V pt driver........ De remarcat cele 2 drosere: unul pt finale si cel mai mic pt drivere deci 2H/0,4A respectiv 28H/0,06A....mai pe seara si schema Link spre comentariu
carageae Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 Pai cu asa sasie...si experienta dv. totul devine aproape la fel de simplu ca un Lego...Mai puteti pune o data linkul catre magazinul de unde va aprovizionati cu piese, conectica si maruntisuri?Am constatat ca desi am o lada de potentiometre recuperate si noi, pentru lampi nu prea am mare lucru...presupun ca acum cu UE nu va fi asa mult transportul din Italia pentru colete mici... Link spre comentariu
adrian_pic Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 Nu sunt prea apropiate intre ele lampile finale? Link spre comentariu
zal Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Deci ăla e ampliful cu triode adevărate, nu simulate. Critici nu am de adus, doar o nedumerire, nu se putea adopta şi o aşezare simetrică pe şasiu, în locul celei de tip ''industrial''? Link spre comentariu
iulidan2 Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Arata superb, felicitari si la mai multe.Pacat ca nu putem sa le si ascultam. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Arata superb, felicitari si la mai multe. Pacat ca nu putem sa le si ascultam. Oare!??? 2 modele vor ateriza la Bucuresti peste 10 zile poate chiar 3 modele(bucati)fiecare cu alta configuratie,asezarea componentelor e dictata de motive functionale si mai putin estetice.....don zal ai intuit bine primul amp e un all triode ...si credeti-ma sunetul e pe masura, de altfel sa vedem cine ma invita la el acasa sa probam ampul cind vin in septembrie ca boxe nu am acasa la Bucuresti....mi-am transferat totul in "vizuina mea din verona"Am in proiect si un" All GU50"adica un amp realizat numai cu acest tub preamplificare, driver, finale ..redresoare ....dar mai incolo! Distanta dintre tuburi mai ales finale e optima ..fantele decupate in sasiu asigura o reacire eficace probat 6-10 ore pe zi de functionare temperatura pe traf alimentare nu depaseste 45 grade iar trafurile out nici atit,de asemeni si vopseaua deschisa la culoare contribuie la disiparea calduri fara probleme ,de fapt urmatorul model va avea sasiu vopsit negru dar ....transformatoarele ramin asa nevopsite(in realitate sunt impregnate cu vopsea sau lac..transparent) Urmatorul sasiu va avea ca finale :6P3C......trafuri generoase 18cm2 pt out si 27 pt alimentare..totul impins la maxim ,sa vedem ce iese.... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Pai cu asa sasie...si experienta dv. totul devine aproape la fel de simplu ca un Lego...Mai puteti pune o data linkul catre magazinul de unde va aprovizionati cu piese, conectica si maruntisuri?Am constatat ca desi am o lada de potentiometre recuperate si noi, pentru lampi nu prea am mare lucru...presupun ca acum cu UE nu va fi asa mult transportul din Italia pentru colete mici...Iti recomand acest magazin unde gasesti orice:http://www.enovaz.it/ Link spre comentariu
zal Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Am in proiect si un" All GU50"adica un amp realizat numai cu acest tub preamplificare, driver, finale ..redresoare ....dar mai incolo!Aoleu! Iar ne bîntuie lampa asta, nu mai scăpăm de ea, ca şi de...GU50 ca defazoare? Dar ca ochi magic? Link spre comentariu
hpavictor Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 ... ne bîntuie lampa asta, nu mai scăpăm de ea, ca şi de... Folosirea pluralului implica referirea la mai multe persoane , sau personalitati...De postat a postat un singur user , care cu siguranta face referire doar la el , nu este vorba de un cont multiplu ! Asa ca se poate trage o unica concluzie . Oare cum sunt numiti in limbaj medical de specialitate bolnavii cu personalitate multipla ? Ma refer la cei care " au boala " pe aspectul lui GU50 . Evident , in mod glumet ! Link spre comentariu
THOMAS Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Felicitari,frumoase realizari! P.S Asteptam shema,cel putin eu astept,la amplificatorul cu 6N13S...si poate reusim in Romania sa ascultam amplificatoarele dv. Realizarile dv. sunt ca un drog pentru cei deja bolnavi si vrajiti de lumea tuburilor electronice,inca odata va felicit d-le Gabriel! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Felicitari,frumoase realizari! P.S Asteptam shema,cel putin eu astept,la amplificatorul cu 6N13S...si poate reusim in Romania sa ascultam amplificatoarele dv. Realizarile dv. sunt ca un drog pentru cei deja bolnavi si vrajiti de lumea tuburilor electronice,inca odata va felicit d-le Gabriel!Vad eu cum fac si trec si pe la dumneavoastra!!!!! Link spre comentariu
imreberes Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 D-le, ma omoara invidia ( si asta va fi in viitorul apropiat)In caz ca voi muri din cauza invidiei, am o singura rugaminte:Sa veniti la inmormantarea mea dar nu cu o coroana ci cu un etaj final. Poate -poate se va intalni vreo minune si am sa reinviu... Link spre comentariu
hpavictor Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Arata superb, felicitari si la mai multe.Pacat ca nu putem sa le si ascultam.Speram sa ne ajute cineva cu un spatiu dedicat ( nu in sufrageria de la bloc ) de auditie , unde s-au mai audiat si in trecut amplificatoare si boxe de calitate viewtopic.php?f=28&t=118518 ... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Asa incepe distractia.... transformatoarele nu sunt ecranate jos, dar asezarea perpendiculara a axelor va impiedica generarea oricarui brum!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum