Horat1u Postat August 19, 2012 Autor Partajează Postat August 19, 2012 Asa arata dupa ce au fost curatate.Stiu ca o sa spuneti ca le-am distrus pentru ca nu mai au adezivul acela pe ele, dar eu nu am sesizat nici o schimbare a sunetului dupa.Poate ca are scop si lipiciul acela pus acuma 20 si de ani, sunt curios daca asa a fost de la inceput sau din cauza trecerii timpului a devenit asa. Din cate am vazut difuzoarele mai noi textile nu sunt date cu nimic peste.Eu sunt multumit de ce a iesit. Link spre comentariu
CBI Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 toate calotele textile sunt date cu ceva,dar cu altfel de cleiuiri care se usuca mai dur ,transparent si nelipicios.Mai exista si de productie noua cu clei lipicios,care atrage scame la greu,cateva exemple poti gasi la vifa,ciare,tang band si probabil multi altiidupa cum am spus,matasea ,bumbacul ,adica calotele din material textil nu pot fi folosite ca atare fara a fi imbibate pt ca se deformeaza f usordaca izopropilicul a inmuiat cleiul de pe ele sau s-a intins neuniform de pe dom catre santuletul de la curbura suspensiei,ai grija sa nu ramana gaurele prin material.Un prieten a curatat exact asa niste tw audax pana a dat aproape tot cleiul jos,apoi se auzeau f incet si parametrii erau f ciudati Link spre comentariu
Horat1u Postat August 19, 2012 Autor Partajează Postat August 19, 2012 Pe partea de suspensie nu am dat deloc, sa nu credeti acuma ca am facut baie cu alcool la difuzor, am cuarata doar stratul de suprafata.Intradevar daca ajunge alcool amestecat cu lacul respectiv la bobina se usuca acolo si poate sa lipeasca bobina de magnet. Unele difuzoare de inalte au ferrofluid care teoretic raceste bobina.Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum