Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

inlocuire OP-ampuri

Vizitator lup31337

Postări Recomandate

Vizitator lup31337

Mi-am cumparat un xonar essence one si nu imi place cum suna. Este foarte detaliat ceea ce nu e un lucru rau dar asta il face sa sune "bright" rau si nu se pupa bine cu castile mele. Are 11 op-ampuri care sunt intentionat pe socluri pentru a fi schimbati. Producatorul recomanda anumite op-ampuri si citind cum anume acestea coloreaza sunetul m-am oprit la urmatorul set : 4 bucati TI – OPA21322 bucati TI – NE55 32De unde pot cumpara asa ceva ? Este vreun magazin online de unde se pot comanda ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

2

• 25L91N11

1

Top autori în acest subiect

Cel mai simplu, de la magazinele online.Dai click pe banner-ul ăla de deasupra paginii, unde scrie cu portocaliu, şi ajungi la cel mai mare magazin de piese care livrează în România. Poţi să-i întrebi orice nelămuriri legate de plăţi, stocuri, cum cumperi, că sunt foarte amabili.În 2-3 zile ai piesele la uşă.

Link spre comentariu

NE5532 gasesti pe toate drumurile, si OPA2134 la fel. Ce operationale are original placa? Sa nu te trezesti cu alte belele, daca operationalele pe care le pui sunt de viteza mult mai mare si producatorul nu a lucrat ingrijit PCB'ul, pot oscila. Cu 5532 am patit si eu sa oscileze.Parerea mea e ca e mai sanatos sa iti faci un amplificator de casti si sa mai bibilesti prin equalizer. Microfon de masuratori, capsula WM61A e cativa lei, si are un raspuns in frecventa exceptional, poti sa masori raspunsul acustic al oricaror difuzoare cu asa ceva. Una e cand doar iti dai cu urechea, altceva cand poti vedea si grafic ceea ce auzi, si poti corela schimbarile in spectrul de frecventa cu tonalitatea pe care o auzi.

Link spre comentariu
Vizitator lup31337

Ce da producatorul ca op-uri stock :Operational amplifier: ●Balanced/Un-balanced I/V:4 x NE5532●Balanced/ Un-balanced LFP: 2 x NE5532●Balanced /Un-balanced Buffer: 3 x NE5532●Headphone: 1 x I/V: NE5532; 1 x LPF: NE5532; Current Buffer: LME49600Astea ar fi op-urile stock. Deci daca ma uit bine nu mai tre sa cumpar NE5532 ca de fapt sunt deja pe placa. Atunci trebuie sa le iau doar pe primele 4. Codul complet e TI-OPA2132PA. In Slobozia am un magazin de electronice, reparatii etc. O sa incerc acolo daca zici ca sunt asa comune.

Link spre comentariu
Vizitator lup31337

Hai ca pana la urma am comandat la farnell. Trebuie sa ajunga maine. Dar am o problema :Cand mi-am creat contul am gresit numarul meu de telefon. Am observat asta si am corectat cand comanda mea era in procesare. Acum nu stiu daca a dat numarul meu corect la curier sau la dat pe ala gresit. Nu stiu cum procedeaza UPS. Daca nu ma gaseste acasa si suna la numarul care nu e bun si iar nu da de mine, ce face in cazul asta ? Are nevoie de semnatura ? ca nu m-as supara daca arunca coletul peste gard sau daca e plic sa il bage in cutia postala.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări