Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dece se incalzeste laptopul ?

stefanstudio

Postări Recomandate

problema sta cam asa laptopul un clevo m660sr cu un 2 dualcore de 2 ghz 2 g ram hdd 120 g video integrat se incalzeste daca il fortez umpic si incepe sa bipaie si sa se aprinda 2 leduri intermitent pot sa opresc bipaitul din placa de sunet dar asta nu rezolva supraincalzirea si nu va grabiti cu sfaturi gen schimba pasta termoconductoare sau curatal de praf ca am incercat tot inclusiv am schimbat pasta la radiatorul depe cipset care se incalzeste destul de tare ce sai mai fac ??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanstudio

3

• LostCell

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

nimeni nu stie nimic ? treaba e ca nu ajunge la temperaturi mari daca il las in pace sta undeva la 39 40 grade daca vad un film hd ajunge pela 65-70 dar incepe sa tiuie depela 50 grade in sus ceea ce mise pare cam putin si nu pot modifica din bios turatia la cooler sau sa vad din bios temperaturile e cam simplist biosul lam dat la setarile initiale dar degeaba chiar nu stie nimeni nimic nu sa confruntat nimeni cu aceasta problema ?

Link spre comentariu

stiu si eu ca s temperaturi normale dar nu le pot opri din bios iar din windows le pot opri nu mai bipaie (din placa de sunet) dar se aprind 2 leduri intermitent cand se incalzeste nu pot face mare lucru din bios cum spuneam mai sus e prea simplist

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări