Vizitator me_gaton Postat Mai 20, 2006 Partajează Postat Mai 20, 2006 Salut,am venit si eu cu o intrebare.as dori o schema ptr un volum digital sa zic asa,sa nu mai folosesc potentiometri(fasaie,alte alea) ci niste tach-uri(+-)ceva de genul asta.eu am gasit o schema la magazinul connex,chiar am cumparat revista dar partea nasoala este ca schema e mono(ptr un semnal mono) nu ptr unul stereo,si sa fac cate doua placi ptr fiecare potentiometru...lene mare..ceva mai bun?vreo idee?ceva probat?cat despre carcasa,m-ar interesa niste bucati de aluminiu de grosimea 2mm sau de 1mm,zicea cineva de o "persoana" Nea Vasile?Cum il pot contacta?multumesc mult...salut :supz: Link spre comentariu
Vizitator black_tec Postat Mai 21, 2006 Partajează Postat Mai 21, 2006 http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... 9153.shtml Link spre comentariu
Vizitator black_tec Postat Mai 21, 2006 Partajează Postat Mai 21, 2006 ia vezi asta....64 de pashi... Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 21, 2006 Partajează Postat Mai 21, 2006 sau uite la ce ma gandeam eu, e simplu de realizat dar cred ca ai nevoie de intrare DC si nu AC :finga:PC: din cele propuse anterior eu as merge cu digipot.pdf -ul :smt006 Link spre comentariu
Nemesis Postat Mai 21, 2006 Partajează Postat Mai 21, 2006 sau uite la ce ma gandeam eu, e simplu de realizat dar cred ca ai nevoie de intrare DC si nu ACSi in primul rand n-ai zis despre ce integrat e vorba :yawinkle: . Link spre comentariu
Nemesis Postat Mai 21, 2006 Partajează Postat Mai 21, 2006 sau uite la ce ma gandeam eu, e simplu de realizat dar cred ca ai nevoie de intrare DC si nu ACSi in primul rand n-ai zis despre ce integrat e vorba :yawinkle: . Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 21, 2006 Partajează Postat Mai 21, 2006 e vorba de DS1802 de la Maxim Semiconductors , uite si datasheet-ul in care afli cum sa-l faci stereo, pentru ca montajul asta e doar pentru Vol +, Vol - si Mute pe un singur canal Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 21, 2006 Partajează Postat Mai 21, 2006 m-am uitat pe datasheet-ul lui LC7533, folosit in schema din digipot.pdf -ul atasat mai sus si e dragut, dar atat. Nu are Mute din cate mi-am dat eu seama si are doar 16 trepte, deci nu mi se pare alegerea cea mai buna. Incearca , daca timpul nu e o problema, un DS1802 de la Maxim Dallas Semiconductors (http://www.maxim-ic.com). Salut si sper sa-ti fie de folos informatiile de acolo. PS: La ce vrei sa-l folosesti ? Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 21, 2006 Partajează Postat Mai 21, 2006 si daca mai citeai pe aici pe forum dadeai peste un post similar :finga: in care se sugera folosirea lui DS1669 , tot de la Maxim Dallas , uita-te pe datasheet-ul lui. Link spre comentariu
cos22tm Postat Mai 22, 2006 Partajează Postat Mai 22, 2006 personal am incercat si LC7533 si DS1802. acum am DS1802 functional si e ok atata timp cat semnalu de intrare nu e > 2Vrms - intra in cliping. LC7533 e cu zgomot mare de fond. nerecomandat.mai am un IC DS1802. daca te intere da-mi mp. Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 23, 2006 Partajează Postat Mai 23, 2006 yupyyyyy si eu tot de ds1802 mi-am dat comanda, am simt usurat sa aflu ca merita banii :supz: tu la ce-l folosesti? Link spre comentariu
Tranzistor_001 Postat Iunie 1, 2006 Partajează Postat Iunie 1, 2006 Cat costa un DS 1802? Eu am gasit sa-l comand si ma costa vreo 2 milioane :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 1, 2006 Partajează Postat Iunie 1, 2006 unde l-ai comandat ? din cate am inteles era si in lista la un distribuitor roman, nu mai stiu care, dar inca nu le aveau pe stoc. pe site-ul oficial e in jur de 3,8$ din cate tin eu minte, maxim 4. acum depinde cat de repede le vrei - mia repede=mai scump :yawinkle: eu nu ma grabesc :rock: Link spre comentariu
one Postat Iunie 1, 2006 Partajează Postat Iunie 1, 2006 In revista Conex Club din iunie, sunt publicate 2 controllere de volum, digitale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum