Vizitator kryg74 Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Salutare ! Dar un fisier PDF cu cablajele de la ambele variante are cineva sa le posteze ? Ca vreau sa incerc ambele variante . Link spre comentariu
Craciun Constantin Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 (editat) Eu am realizat montajul asta pentru protectia unui perimetru. Functioneaza fara probleme, si poti regla tensiunea de la 5KV pana la 20KV maxim. E gandit sa functioneze si pe baterii, are deci un consum mic. Pentru pastor electronic, trebuie sa tii cont de animalele imprejmuite, exista diferente pentru tensiunea de lucru in functie de blana (cat de bine le izoleaza). Schema: PCB-ul Rezultatul final: Un demo video cu invertorul setat la 20KV: 5cgTqk-0ABw Alte detalii pe blog. Radu M. Cine poate realiza montajul sau macar un kit(pcb+componente) si care ar fi pretul?Eu nu dispun din pacate de timpul necesar Editat Aprilie 28, 2015 de Craciun Constantin Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 cu bobine de inductie de la motoscutere sau de la acele motoare rusesti de barca ca dastea am merge? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 (editat) teoreric ar merge daca pe primar a-i 1-5 ohmi sau sub un ohm Editat Aprilie 28, 2015 de pop_ady44 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 da are 2ohmi Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Atunci nu vad de ce nu ar merge practic Probabil no sa dea scantee asa de mare, dar tot o sa dea si lucreaza cu bagare de seama,(te loveste o scanteie electrica de iti sar creeri ) Daca e cumva numerotata si scrie un 15 pe dansa acela este plusul . Trebe respectat ca altfel da scantee mica di tot . Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Gasesti bobina de Dacia pe la dezmembrari sau la un vecin care mai are Dacia. Link spre comentariu
Vizitator mihai ioan Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 am vrut sa comand piesele pentru schema de gard dar la condensatoare nu stiu de cati volti sunt de exemplu 10uF/25v sau 10uF/160http://www.pocketmagic.net/wp-content/uploads/2011/09/fence_1.jpg Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Acolo trebuie condensatori cu tensiunea de lucru de 25V.Dioda dintre C-E la 2N3055 ar fi bine să fie totuși 1N4007. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 si de calitate ca altfel pusca de nu te vezi am experiente cu acest model de protecti cauta diode in aparatura ante 1995 ca altfel china e tara lor de origine Link spre comentariu
Vizitator mihai ioan Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 dar potentiometrele ce fel sunt? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Cu variație liniară....ce formă sau model dorești.Pot fi semireglabile...pe care le reglezi la montare și umbli doar la nevoie.Sau potențiometre cu ax și buton de reglaj extern, dacă vrei să reglezi des parametrii. Link spre comentariu
Vizitator mihai ioan Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 am cumparat potentiometre ca si cele din imagine cum le leg in circuit?? pot lega bornele apropiatesa aiba intre ele linia zigzag si a 3-a borna ce-a din mijloc sa fie pusa pe sageata care vine spre linia zigzag.folosind shema atasata in comentariul de mai sus Link spre comentariu
validae Postat Mai 1, 2015 Partajează Postat Mai 1, 2015 Pune un anunț la Bazar - ElectroJob și poate se oferă cineva să-l construiască.Sigur sunt colegi disponibili. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Mai 1, 2015 Partajează Postat Mai 1, 2015 Ca tot ai adus in discutie nu te oferi la unu?Postasem si mai sus dar nu a alarut nici un doritor a-i pm cu o oferta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum