Hurricane Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Buna ziua, Am o lampa de siguranta cu acumulator, as dori sa o fac sa mearga direct de la retea, fara acumulator si cand cade tensiunea. Este posibil acest lucru, sa modific circuitul sa functioneze ?Multumesc ! Link spre comentariu
Marian Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Cum adica fara acumulator si cand pica tensiunea... pai de unde atunci energie sa o aprinzi? Link spre comentariu
leoncris Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 La ce tensiune este ... acumulatorul ? Link spre comentariu
Hurricane Postat August 17, 2012 Autor Partajează Postat August 17, 2012 Doresc sa functioneze cand este alimentata direct de la retea, nu prin acumulator. 2,4V. 1,6Ah. Atasez si doua poze. Link spre comentariu
Dr.L Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Scoate tot ce e inauntru si pune-i partea electronica de la un bec economic de ~11W Link spre comentariu
Hurricane Postat August 17, 2012 Autor Partajează Postat August 17, 2012 Aha, am inteles, deci nu are sens sa ma chinui, ma gandeam ca poate il rezolvam simplu.Am 50V tensiune pe neon.Multumesc! Link spre comentariu
Dr.L Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Mai simplu de atat n-ai cum s-o faci,din pacate Link spre comentariu
Marian Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Eu nu inteleg totusi o chestie, devreme ce nu doresti sa alimentezi lampa decat atunci cand tensiunea de la retea este prezenta atunci de ce sa te apuci sa strici un lucru totusi util cand mult mai eficient este sa cumperi o lampa care se alimenteaza ea in mod normal de la retea si pe asta o poti pastra totusi pentru a avea lumina cu ajutorul acumulatorului si cand nu este reteaua disponibila... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum