Mircea Bartic Postat Mai 20, 2006 Partajează Postat Mai 20, 2006 daca stie cineva o sursa de vatelina in Iasi , il rog sa posteze aicistocul pe care il aveam tocmai s-a epuizat si nu am ce sa pun intr-o pereche de planar hornuri...Multumesc anticipat Link spre comentariu
dragostalpau Postat Mai 21, 2006 Partajează Postat Mai 21, 2006 incearca la distribuitori de materiale de constructii (firme mai mari, nu firme de alea de garaj) Link spre comentariu
andreime Postat Mai 21, 2006 Partajează Postat Mai 21, 2006 la magazine cu materiale textile, eu la un magazin din asta am gasit in bucuresti! Link spre comentariu
junior Postat Mai 27, 2006 Partajează Postat Mai 27, 2006 Sau iei o haina din aia gen pufoaica China si scoti vatelina din ea .Are o gramada . Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 27, 2006 Partajează Postat Mai 27, 2006 la standuri in minerva am vazut - sul mare - 80.000 :yawinkle: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 27, 2006 Autor Partajează Postat Mai 27, 2006 ok, multumesc tuturorluni ma duc sa iau cateva sulurinoroc ca am mai gasit un balot, aici la mine, si am avut ce baga in ultimele boxe :rolleyes: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum