Extasy2525 Postat Mai 20, 2006 Partajează Postat Mai 20, 2006 Stie cineva unde pot gasi in buc foaie de aluminiu de 1mm sau 2 mm? eu am gasit pe la obor si la practiker...are 1.2m x 2m..e cam mult pt ce imi trebuie mie..si mai e si 2.400.000 ....daca stie cineva unde se poate gasi sa se dea si mai putin..sau daca are cineva de vanzare Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 20, 2006 Partajează Postat Mai 20, 2006 Daca nu ai nevoie de atata tabla, mai bine ne adunama mai multi si luam o foaie. Si eu sint interesat de vreo juma' de matru (patrat) sau mau mult. Eventual iau o jumatate de foaie (1,2 mp=120RON) Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Mai 22, 2006 Autor Partajează Postat Mai 22, 2006 ok...eu am nevoie de 2 foi de marimea unei foi A4...2 placutze de marimea 5cm x lungimea unei foi A4 si 2 placutze de 5 cm x latimea unei foi A4...sper sa ne incadram fiecare de cat are nevoie..acum partea a-2-a...cum facem sa le luam...ne intalnim undeva ..cumparam foia si porma o impartim? cu ce o taiem..eu am o foarfeca de tabla dar nu cred ca e potrivita pt asa ceva...adik sa taiem cu ea aceste dimensiuni... Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Mai 23, 2006 Partajează Postat Mai 23, 2006 cu ferastrau pendular si panza pt. metal, cu ajutorul unui liniar sau ceva de gen se poate taia super tabla si nici nu indoaie Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Mai 23, 2006 Autor Partajează Postat Mai 23, 2006 Da asta stiu.....dar daca suntem 3 oameni..ne luam foia...cum o impartim in mijlocul drumului :P?...ehh oricum daca vine cive cu o idee si are cum sa o taie dupa ce o luam nu e nici o problema..eu merg pe incredere...la genu ca ma voi vedea si cu el a-2-a oara dupa ce o taie..nu doar dupa ce o cumparam :P Link spre comentariu
cristimm Postat Mai 23, 2006 Partajează Postat Mai 23, 2006 OK eu propun sa o impartim asa (vezi poza). O bucata de 50cmx1m este suficienta pentru orice amplificator. Mie imi ajunge o bucata. yo9hrb am inteles ca vrei 2 bucati (1mp in total) deci ne-am strans. Despre taiere trebuie sa vorbim sa o taie direct acolo. Ce face fiecare cu ea mai departe e problema lui ca nu poti sa-l pui pe vanzator sa ti-o faca si cutia. Inca o intrebare: 2.4 mil e cea de 1mm grosime sau cea de 2mm? Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Mai 23, 2006 Autor Partajează Postat Mai 23, 2006 cea de 2mm..aia de 1mm parca era 1 mil 7 sute.. Link spre comentariu
Vizitator janvaljanjan Postat Mai 24, 2006 Partajează Postat Mai 24, 2006 Unde ai gasit foaia ? Care Praktiker ? Unde la Obor ? Poti sa detaliezi un pic ? M-as baga si eu cu o bucata de 50x100.P.S. Cornier de AL stiti pe und ese gaseste in Bucuresti ? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 24, 2006 Partajează Postat Mai 24, 2006 ... M-as baga si eu cu o bucata de 50x100.In acest caz renunt eu la o buc. 500x1200 (mm). Dar prefer tabla de 2mm. Fiind din Ploiesti nu putem sa ne intalnim asa usor, dar trimit banii unuia dintre voi si luam legatura cand ajung in Bucuresti. Probabil sapt. viitoare. Link spre comentariu
cristimm Postat Mai 24, 2006 Partajează Postat Mai 24, 2006 Perfect deci asa ramane Extasy2525 o bucata, yo9hrb o bucata, eu o bucata si janvaljanjan o bucata. Propun sa luam de la praktiker pentru ca acolo sigur ne-o taie fara nici un cost suplimentar (cel putin asa e la placaje). Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Mai 24, 2006 Autor Partajează Postat Mai 24, 2006 Pai daca tu zici ca le si taie atunci luam de acolo ...dar nu stiu acolo ce pretz are...eu am vazut foaie de care am zis eu pe la piatza obor...daca sti unde sunt aia cu oua dupa aia cu pesti unelte de pescuit bla bla cand iesi din piatza pe partea aia sunt unii care au un fel de depozite cu mai multe chesti...printre care au si foaie de aluminiu eu acolo am vazut ..in practiker nu am ajuns dar daca neo si taie fara pretz suplimentar si de gaseste la acelasi pretz sau hai poate cu 100 sau 200 de mi mai mult eu zic ca se merita..mai ales partea cu taiatul Link spre comentariu
Kaze Postat Mai 24, 2006 Partajează Postat Mai 24, 2006 vedeti ca la praktiker s-ar putea sa nu va taie fiindca masinaria aia e speciala pt lemn,eu am taiat pal acolo si da e pe moca,e ceva cu un disc si pe o platforma aproape la vertical, deseurile le baga intr-un sac si daca le recicleaza nu cred ca o sa bage span de aluminiu in ele,eu sunt din brasov,acu nu stiu poate in buc sunt mai dotate magazinele Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Mai 24, 2006 Autor Partajează Postat Mai 24, 2006 Am desenat si eu aici cam cat imi trebuie mie, suprafatza totala e de 56 cm x 35.4 cm.....in poze masuratorile tot in cm sunt ...sper sa ne incadram toti...si daca se poate sa faca cineva un calcul cam cat near costa pe fiecare sa stim cu ce bani ne pregatim +aia de o bere ca e cald afara :P Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Mai 24, 2006 Autor Partajează Postat Mai 24, 2006 si as dori daca se poate sa facem cumparaturile cat mai repede ca eu am azi bani maine nu mai ii am si nu vreau sa va incurc....eu o sa imi pun vreo 7 sute de mi de o parte sper sa imi ajunga pt cat vreau eu in rest sper sa ne auzim cat mai repede Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum