Radiotelegrafist Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 salut;acest tv nu primeste nici o functie din telecomanda(ea fiind buna)verificata pe alt tv.mentionez ca tv-ul nu este prevazut cu nici un buton frontal decit cel de on/off.ce ar putea fi defect in acest tv caci nu am mai intilnit asa defect.multumesc anticipat celor cu sugesti Link spre comentariu
doru tv Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 mergeti cu el la service! Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 ....receptorul de infrarosu,cel mai fericit caz(defect,contacte imperfecte). Apoi .....intrarea de IR a procesorului ;defecta, cazul ....nefericit Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 16, 2012 Autor Partajează Postat August 16, 2012 unde d.le doru tv la acel service unde le duceti si d.ra?caci vreau sa il repar eu pe acest tv. Link spre comentariu
dan cod Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Verifica si alimentare receptorului IR.Plus pinul de iesire unde trebuie sa ai tensiune si acolo si cu osciloscopul poti vizualiza semnalele de iesire Link spre comentariu
dosa Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 receptorul de infrarosu, mai mult ca sigur ! acest televizor este o super-scula !!! e facut din boabe de orez originale ! Link spre comentariu
dan cod Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Cam vechi mesajul asa de vreo 3 ani.Banuiesc ca o fi rezolvat de atunci Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 receptorul de infrarosu, mai mult ca sigur ! acest televizor este o super-scula !!! e facut din boabe de orez originale ! cred ca nu ai avut ce face sau sa postat la betie,nu nu-lam reparat.iam dat foc si mam pisat pe el,acum iti convine? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum