Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentator / incarcator laptop 19v 4.74A

Postări Recomandate

Salut tuturor membrilor forumului.Am si eu o problema cu un alimentator de laptop de 19v cu 4.74A si anume: cand este conectat la laptop,incarca ~15sec apoi revine laptopul pe baterie dupa care ciclul se repeta.Ciudat este ca in momentul in care laptopul se incarca, transformatorul scoate un bazait ciudat iar in momentul in care nu mai incara laptopul dispare acest zgomot bizar.Problema este alimentatorul deoarece laptopul functioneaza cu un alt alimentator.Am deschis acest topic pt ca in celelalte topicuri nu s-au terminat decat cu schimbarea alimentatorului.Nu as mai cumpara unul nou tinand cont ca sunt la al 2-lea, si mai bine l-as repara pe acesta cu ajutorul vostru!Cu stima,Ciprian.

post-67425-139829476011_thumb.jpg

post-67425-139829476036_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 5 ani mai târziu...

Care 2012?

Posted Yesterday, 22:05 PM

salut, am desfacut un incarcator de laptop pt a-l monta intr-o boxa activa cu TDA2005, problema este ca atunci cand era incapsulat era mut, dar acum are un fasait "fssss" ... e posibil sa se fi stricat la demontare sau asa face el si carcasa de plastic il antifona fonic? ... merci

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări