Vizitator dori_x Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Buna ziua! Am gasit pe un forum strain, o adaptare facuta pentru a prelua semnal de la un player extern, prin intermediul cip-ului audio.... nu stiu, nu ma pricep foarte bine. Pe scurt, din cate am inteles eu, folosea intrarea de semnal pe care o folosea si caseta/casetofonul, pentru ca apoi semnalul sa fie amplificat. Functiona daca avea o caseta in aparat. Eu nu am acelasi tip de casetofon, insa, prin analogie, am gasit si eu c.i.-ul care cred ca este responsabil cu asta, am gasit data-sheet-ul insa voiam sa intreb, sa nu cumva sa ard casetofonul, pe care din pini trebuie lipit semnalul de intrare? Eu cred ca pe pinii 6 si 16. Dumneavoastra ce spuneti? Aceasta este pagina unde am gasit adaptarea, daca imi este permis sa o postez http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... -Deck-Hack In imagine este integratul pe care il am eu in casetofon Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 daca aveti acelasi integrat ca acolo faceti exact la fel cu un cablu stereo cu jack,si gata.....acolo explica pinul 16 right si pinul 6 left ..adica stanga si dreapta canalele Link spre comentariu
Vizitator dori_x Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 daca aveti acelasi integrat ca acolo faceti exact la fel cu un cablu stereo cu jack,si gata.....acolo explica pinul 16 right si pinul 6 left ..adica stanga si dreapta canaleleNu, imi cer scuze, nu atasasem fotografia cu integratul meu. Dar, cred ca si la mine, tot 6 si 16 sunt Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Pei ati spus ca ati gasit acel integrat ...ca acolo ....adica eu am inteles ca este la fel ..! Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 De ce nu folositi asa ceva : https://www.google.ro/search?q=ADAPTOR+ ... 80&bih=581 Link spre comentariu
Vizitator dori_x Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 De ce nu folositi asa ceva : https://www.google.ro/search?q=ADAPTOR+ ... 80&bih=581Asa, mai bine cred ca as folosi un modulator fm, dar ma gandeam ca este mai buna calitatea, prin acea metoda Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 decat sa folositi adaptor cu caseta mai bine va luati un emitator fm ...cu card,cu usb...si se aude mult mai bine ca adaptorul cu caseta ...! Link spre comentariu
Vizitator dori_x Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 decat sa folositi adaptor cu caseta mai bine va luati un emitator fm ...cu card,cu usb...si se aude mult mai bine ca adaptorul cu caseta ...!Asta ziceam si eu mai sus Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 intrarile sunt pinii 16 si 6 ... Link spre comentariu
Vizitator dori_x Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 intrarile sunt pinii 16 si 6 ...Da, multumesc! Intradevar, 6 si 16 sunt, functioneaza adaptarea, insa nu se aude clar. Nu stiu de ce. Si, in plus, se aude si pe casetofon, si pe radio. Singura posibilitate este sa setez radio pe o frecventa libera, sa se poata auzi doar de la sursa externa. Am renuntat la idee.... mai simplu un modulator fm Link spre comentariu
dan cod Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Daca vreti ca modulatorul FM sa mearga mai bine leaga un fir de 20cm in aparat la antena si lasa-l sa atarne in bord ca si antena interna.La unele masini din cauza ca antena este normal in afara masinii modulatorul merge rau. Link spre comentariu
mitea66 Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Nou pe forum, poate nu va suparati pe mine dar nu cred ca merita tratamentul acel casetofon, si legat de calitate... au aparut playere de mp3 cu cablul aferent care se conecteaza in mufa magaziei de CD. Am pus asa ceva pe Passat-ul meu si nu se compara cu vreun modulator. Ca sa nu fac reclama dau detalii pe privat.Toate cele bune ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum