Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat reconditionare Dynacord

IMPERIAL70

Postări Recomandate

In urma unui concurs de imprejurari, am intrat in posesia acestui amplificator http://www.radiomuseum.org/r/dynacord_h ... _ii_t.html

Aparatul a cintat in barul orient din Mamaia pe vremea raposatului , iar din spusele celui care mi l-a dat, a functionat pina la revolutie cind l-a tras pe dreapta.

Va cer sfatul daca merita reconditionarea , sau sa caut pe cineva, care din pisesele sale sa constrieasca altceva

Precizez ca sunt pe dinafara in ce priveste amplicatoarele pe lampi, dar i-mi doresc unul cit de mic , care sa-mi conduca niste hornuri cu difuzoare ciare.

P.s. lampile El 34 au fost schimbate cu 6n3c-e ,ce provin dintro statie de radiolocatie, sau asa ceva, de proveninta ruseasca( cel putin asa mi-a spus vechiul proprietar.).

Va multumesc si i-mi scuzati eventualele greseli de postare sau tehnice.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• THOMAS

1

• IMPERIAL70

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

In urma unui concurs de imprejurari, am intrat in posesia acestui amplificator http://www.radiomuseum.org/r/dynacord_h ... _ii_t.htmlAparatul a cintat in barul orient din Mamaia pe vremea raposatului , iar din spusele celui care mi l-a dat, a functionat pina la revolutie cind l-a tras pe dreapta.Va cer sfatul daca merita reconditionarea , sau sa caut pe cineva, care din pisesele sale sa constrieasca altcevaPrecizez ca sunt pe dinafara in ce priveste amplicatoarele pe lampi, dar i-mi doresc unul cit de mic , care sa-mi conduca niste hornuri cu difuzoare ciare.P.s. lampile El 34 au fost schimbate cu 6n3c-e ,ce provin dintro statie de radiolocatie, sau asa ceva, de proveninta ruseasca( cel putin asa mi-a spus vechiul proprietar.).Va multumesc si i-mi scuzati eventualele greseli de postare sau tehnice.

Merita pastrat in varianta originala,macar pentru respect a aceea ce a insemnat si inseamna DYNACORD.Puteti sa ascultati muzica foarte bine si la acest amplificator,bineinteles dupa ce-l veti pune la punct,dar este mono... Parerea mea este ca ar fi pacat sa-l stricati si/sau sa construiti altceva in carcasa lui...(!!!).P.S acest tip de DYNACORD are numai finalul pe tuburi,restul este cu tranzistori,deci este un hibrid.Schema o gasiti pe net la ,schema,in mare, este aceeasi cu amplificatorul dv. DYNACORD HI-FI FAVORIT II T.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări