IMPERIAL70 Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 In urma unui concurs de imprejurari, am intrat in posesia acestui amplificator http://www.radiomuseum.org/r/dynacord_h ... _ii_t.html Aparatul a cintat in barul orient din Mamaia pe vremea raposatului , iar din spusele celui care mi l-a dat, a functionat pina la revolutie cind l-a tras pe dreapta. Va cer sfatul daca merita reconditionarea , sau sa caut pe cineva, care din pisesele sale sa constrieasca altceva Precizez ca sunt pe dinafara in ce priveste amplicatoarele pe lampi, dar i-mi doresc unul cit de mic , care sa-mi conduca niste hornuri cu difuzoare ciare. P.s. lampile El 34 au fost schimbate cu 6n3c-e ,ce provin dintro statie de radiolocatie, sau asa ceva, de proveninta ruseasca( cel putin asa mi-a spus vechiul proprietar.). Va multumesc si i-mi scuzati eventualele greseli de postare sau tehnice. Link spre comentariu
THOMAS Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 In urma unui concurs de imprejurari, am intrat in posesia acestui amplificator http://www.radiomuseum.org/r/dynacord_h ... _ii_t.htmlAparatul a cintat in barul orient din Mamaia pe vremea raposatului , iar din spusele celui care mi l-a dat, a functionat pina la revolutie cind l-a tras pe dreapta.Va cer sfatul daca merita reconditionarea , sau sa caut pe cineva, care din pisesele sale sa constrieasca altcevaPrecizez ca sunt pe dinafara in ce priveste amplicatoarele pe lampi, dar i-mi doresc unul cit de mic , care sa-mi conduca niste hornuri cu difuzoare ciare.P.s. lampile El 34 au fost schimbate cu 6n3c-e ,ce provin dintro statie de radiolocatie, sau asa ceva, de proveninta ruseasca( cel putin asa mi-a spus vechiul proprietar.).Va multumesc si i-mi scuzati eventualele greseli de postare sau tehnice.Merita pastrat in varianta originala,macar pentru respect a aceea ce a insemnat si inseamna DYNACORD.Puteti sa ascultati muzica foarte bine si la acest amplificator,bineinteles dupa ce-l veti pune la punct,dar este mono... Parerea mea este ca ar fi pacat sa-l stricati si/sau sa construiti altceva in carcasa lui...(!!!).P.S acest tip de DYNACORD are numai finalul pe tuburi,restul este cu tranzistori,deci este un hibrid.Schema o gasiti pe net la ,schema,in mare, este aceeasi cu amplificatorul dv. DYNACORD HI-FI FAVORIT II T. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum