Vizitator flocaneata Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 am o problema cu acest laptop am instalat win7 am gasit absolut toate driverele inafara de cel pt camera web ,,,momentan sunt in sicilia si mai toate siturile pe unde caut sunt in italiana ,,,va rog ajutatima sa gasesc driverul asta sa pot vorbi si eu acasa ...va multumesc Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Va salut ! Incercati si dvs pe siteul producatorului laptopulul dvs,dati un click aici : http://support.asus.com/download/option ... =en&type=1 si dati unde scrie Model Automatic Detection ca sa caute el singur modelul laptopului si driverul lui. Succes !! Link spre comentariu
Vizitator flocaneata Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 ma multumesc mult pt ajutor dar modelul asus a6boou se pare ca nu este in acele arhive ,,,cu prima ocazie am sa cumpar un cd cu win xp licentiat pt ca pe xp stiu sigur ca gasesc tot ce imi trebuie ,,,se stricase xp=ul iar baieti la vapor au doar win 7,,,,va multumesc inca o data Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Va salut ! Mai incercati si varianta data de domnul stefan94stefan aici : viewtopic.php?f=50&t=124649 . O alta varianta pentru a cauta drivere mai usor pentru wind......7 este : sa cautati programul Driver Checker si sa-i faceti o scanare la laptopul dvs si poate va gaseste el toate drivere pe care aveti nevoie dvs. Succes ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum