Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O intrebare relativ usoara pentru cine stie

Vizitator ssk

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cometa

3

• one

1

• George(sb)

1

mai simplu ar fi daca ai gasi circuitul de-a gata la un casetofun, combina, dvd defecte faza cu telecomanda nu e chiar asa de nasoala, dar faza cu LCD...........

Link spre comentariu

chitul ala de la adelaida ii cu microcontroler si in cazu asta ai putea sa citesti microcontroleru si sa mai modifici putzin contzinutul fishierului *hex in asea fel incat pe 2 pini sa ai imulsuri proportionale cu cresterea sau descresterea volumului si apoi sa folosesti un numarator reversibul ceva simplu pe afishaj cu leduri ( cat ar costa un lcd aproape ca tziar acoperi investitia)bafta desi modificarea continutului din microcontroler nui chiar asae usor

Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu

vezi ca s-a mai tiparit despre asta ori la accesorii ori tot aici,dar mai demult.este pe undeva o schema de sistem 5.1 cu lcd,pic 16f84 si tot ce-i mai trebuie inclusiv programul.totul e sa gasestithread-ul.sau da cu google ceva legat de audio amplifier ,pic 16f84 si lcd display

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

o sa incerc da nu promit nimik da pentru cat costa o revista adica 40 de mi io zic ca merita sa o cumperi (o gasesti la majoritatea chioschiurilor de ziare) ca mai sunt si alte chestii interesante acolo :smt003 apropo nu am scaner de aia zic ca nu promit poate are altcineva si scaner si revista si ar putea da o mana de ajutor acicea :yawinkle:

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

o sa caut si eu revista daca e doar atat. ma asteptam sa coste mai mult :axe: mc oricum, si daca gasesti scaner e si mai bine, in felul asta o am in format electronic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări