Vizitator alexd Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Salut,Am urmatoarea problema:Initial mi s-a dus pompa de evacure apa. Am desfacut masina, am "sapat" dupa pompa, am inlocuit-o. Dupa inlocuire am facut un test(am pus apa in cuva si am alimentat pompa la 220 direct) si am obs ca pierdea apa la colierul dinspre furtunul de evacuare. Am schimbat colierul nu mai pierde apa, dar asta mi-a dat de gindit asa ca dupa ce am asamblat masina la loc am verificat fiecare furtun desfacut sa vad daca curge.Cind aproape am terminat de asamblat si verificat masina, la final mai avem de verificat doar partea de alimentare cu apa(electrovalva dubla). Aia nu curgea in schimb curge o blestamatie de cutiuta de linga electrovalva in care intra un furtun si ies 2 si in care sunt infipti 2 senzori(banuiesc). Blestamatia aia cica ar costa 250 lei iar decit sa dau atita mai bine mai pun inca 750 si imi iau o masina nou(ca oricum asta nu prea spala bine si este si foarte zgomotoasa).As pune si niste poze dar nu stiu cum sa le urc pe forum.Dati-mi un sfat va rog... Link spre comentariu
pisic Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Dai RASPUNDE si sub butonul de TRIMITE ai Dacă doriţi să ataşaţi unul sau mai multe fişiere, introduceţi detaliile mai jos.Alegi fisierul , il adaugi si ne uitam . Nu se poate lipi cu ceva ? Plastic , silicon , poxipol ...Vai acu vad ca e din 2009 Link spre comentariu
Vizitator alexd Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Am atasat si o poza.Pot sa scot piesa respectiva si o sa o pun pe "direct".Oare ce rol au cele 2 fire? Link spre comentariu
pisic Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Chiar nu stiu ce e aia , poate stie romica , eventual da-i un mesaj inainte . Eventual desfacuta , vazut ce e acolo , si apoi legata direct . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum