Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bec pozitie

Vizitator adrianmax

Postări Recomandate

Vizitator iulikk_02

Orice ai face acelor leduri, ele nu au durata mare de viata. Raspunsul este simplu: acolo este fffff multa caldura, cand folosesti faza lunga (pe langa faptul ca sunt niste petarde cu rezistentele subdimensionate). Eu am patit asta la toate masinile cu becul de pozitie in acelasi loc cu cel din faruri. De la Logan ph 2, clio... pana la VW passat. Daca nu se vor arde ledurile, se va arde (ma rog, topi este termenul mai corect) acel soclu de plastic.Tie iti trebuie becuri CAN-BUS (adica d-alea fara eroare). Cauta pe google / ebay.

post-50639-139829492441_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

• florinangeru

1

• EFTIMIE

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator adrianmax

Asa am doar cu 5 smd din care vro 2 s-au ars si unu clipeste si dau si o lumina albastruie, nu zic ca nu is bune astea dar trebe sa fie si ledurile (SMD) de calitate, si ma gandesc ca daca ei dau becu cu 15-25 lei cu cat cumpara ei un SMD + rezistente + manopera + profit, presupun ca achizitioneaza ce gasesc mai ieftin si de aicea si calitatea lor.

Link spre comentariu

uC de lumini face tot timpul un test de continuitate cu un curent f mic Ledul e o dioda :-polarizat direct jonctiunea are un prag de tensiune si numai dupa atingerea/depasirea acestuia conduce - polarizat invers nu conduce . 1k e o valoare empirica ,daca nu functioneaza scade valoarea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări