scorpionu1 Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 am o astfel de placa video si la un anumit timp (nu acelasi mereu) se blocheaza imaginea la pc si trebuie sa dau restart, apoi merge iar o perioada...pana face la fel. sa fie de la placa video? Link spre comentariu
paul14 Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Se blocheaza imaginea in ce sens? Apar puncte si/sau dungi rosii(eventual alta culoare) ? Link spre comentariu
iod2 Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 nu e de la placa video. ti se blocheaza sistemul. ai incercat o reinstalare de win? Link spre comentariu
scorpionu1 Postat August 14, 2012 Autor Partajează Postat August 14, 2012 Se blocheaza imaginea in ce sens? Apar puncte si/sau dungi rosii(eventual alta culoare) ?exact, asa se intampla Link spre comentariu
scorpionu1 Postat August 14, 2012 Autor Partajează Postat August 14, 2012 nu e de la placa video. ti se blocheaza sistemul. ai incercat o reinstalare de win?nu e de la windows, a fost reinstalat Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Va salut ! Eu cred ca este placa video defecta,nu cumva vi se incalzeste prea tare si daia se blocheaza imaginea ???Am avut si eu o asemenea placa video care se incalzea tare si mi se bloca imaginea la pc-u, dar eu am schimbat-o nu o mai am pe aceia. Link spre comentariu
paul14 Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 nu e de la placa video. ti se blocheaza sistemul. ai incercat o reinstalare de win?nu e de la windows, a fost reinstalatE pe duca, zilele ii sunt numarate... Seria 8.xxx de la verzi(nvidia) a cam fost cu probleme. Link spre comentariu
mircea888 Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Ar trebui facut un reflow, probabil o sa dispara problemele si o sa-i mai lungesti un pic viata. Link spre comentariu
paul14 Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Eu am facut "reflow" in cuptor la 8800gts, a mai mers cam o luna apoi. Poate o ducea mai mult, dar am insistat sa termin Nfs The Run Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Eu am facut "reflow" in cuptor la 8800gts, a mai mers cam o luna apoi. Poate o ducea mai mult, dar am insistat sa termin Nfs The RunAaa si ce ati zis ca mai bn sa ramana branza neterminata mai bine sa scarpe danza ( placa video ). :rade:Glumesc cred ca stiti de gluma,sper sa nu va suparati pe mine . Link spre comentariu
scorpionu1 Postat August 14, 2012 Autor Partajează Postat August 14, 2012 Va salut ! Eu cred ca este placa video defecta,nu cumva vi se incalzeste prea tare si daia se blocheaza imaginea ???Am avut si eu o asemenea placa video care se incalzea tare si mi se bloca imaginea la pc-u, dar eu am schimbat-o nu o mai am pe aceia.cateodata se incalzeste tare, cateodata nu .... Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Am vazut exact aceeasi problema la un coleg din cauza aceleiasi placi video. Avea si onboard pe placa de baza deci am putut izola usor problema la placa video. Si eu sunt de parere ca e defecta placa video, nu altceva. Link spre comentariu
scorpionu1 Postat August 14, 2012 Autor Partajează Postat August 14, 2012 Bine , va multumesc frumos pentru ca a-ti fost amabil si a-ti raspuns la problema mea. o sa imi schimb placa video. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum