Mircea Bartic Postat Octombrie 26, 2004 Partajează Postat Octombrie 26, 2004 Nu mai, nu m-ai inteles bine vei avea -2dB din jumatate din randamentul hornului. -2 si cu -3 , adica -5 dBDaca tu vrei sa faci sonorizari in aer liber cu eurotec , si sa-ti si tremure plamanii, eu nu te vad bine . :? :roll: Mai bine iei o pereche de wpu1505 selenium si faci o incinta folded horn calculata , si stunci vei putea sa spui ca ai bass in aer liber.Parerea mea...Offtopic:Fain site-ul, dar un pic prea liniar...prea mult introOricum , tot respectul :wink: Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Octombrie 26, 2004 Partajează Postat Octombrie 26, 2004 NeXuS_3 e super BassBox Pro, multumesc f. mult. Am sa-mi cumpar un difuzor mai de firma, o sa trec pe la reprezentanta SAL sau o sa ma uit prin Bucuresti sa vad ce difuzoare gasesc cu parametri TS mai stralucite (dispun de un buget de aprox. 1.5milioane lei). Dintre Bandpass 4th order si 6th order ce ai alege? ID-ul meu pe messenger este thelittlesmallbitch in caz ca vrei sa mai facem schimb de experienta, as fi incantat ;) Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 26, 2004 Partajează Postat Octombrie 26, 2004 fiecare difuzor merge mai bine intr-o anumita incinta, depinde de difuzor ce tip de incinta aleg. :wink: Link spre comentariu
Vizitator nurdor Postat Noiembrie 1, 2004 Partajează Postat Noiembrie 1, 2004 Cunoshti difuzoru' Paudio c12-300MB ? In ce incinta crezi ca functzioneaza cel mai bine : ordin4 sau ordin6 ? Link spre comentariu
Vizitator AdiTm Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 off topic :rolleyes: nexus fratzica cand pui schemele alea facute de mana cas curios poate pun si eu niste parciuri proiectate de mine :finga: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 12, 2006 Partajează Postat Mai 12, 2006 Cunoshti difuzoru' Paudio c12-300MB ? In ce incinta crezi ca functzioneaza cel mai bine : ordin4 sau ordin6 ? http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?t=50 :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum