Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer pentru bass profund

Vizitator Kimnotyze

Postări Recomandate

Nu mai, nu m-ai inteles bine vei avea -2dB din jumatate din randamentul hornului. -2 si cu -3 , adica -5 dBDaca tu vrei sa faci sonorizari in aer liber cu eurotec , si sa-ti si tremure plamanii, eu nu te vad bine . :? :roll: Mai bine iei o pereche de wpu1505 selenium si faci o incinta folded horn calculata , si stunci vei putea sa spui ca ai bass in aer liber.Parerea mea...Offtopic:Fain site-ul, dar un pic prea liniar...prea mult introOricum , tot respectul :wink:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

11

• Murcielad

4

• MadRaper

1

Vizitator Kimnotyze

NeXuS_3 e super BassBox Pro, multumesc f. mult.

Am sa-mi cumpar un difuzor mai de firma, o sa trec pe la reprezentanta SAL sau o sa ma uit prin Bucuresti sa vad ce difuzoare gasesc cu parametri TS mai stralucite (dispun de un buget de aprox. 1.5milioane lei).

Dintre Bandpass 4th order si 6th order ce ai alege?

ID-ul meu pe messenger este thelittlesmallbitch in caz ca vrei sa mai facem schimb de experienta, as fi incantat ;)

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator AdiTm

off topic :rolleyes: nexus fratzica cand pui schemele alea facute de mana cas curios poate pun si eu niste parciuri proiectate de mine :finga:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări