Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv eurocolor ctv 2146tx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

of of cu piesele astea de schimb trebuie sa ma deplasez 50 de km ptr un c5388....am pus un p6nb90fp ,am scos finalul de linii si am pus becul dar nu functioneaza....am schimbat si integratul comander 44608 dar degeaba,o sa ma dau la cauta 2 s...sa vad .multumesc

pai daca a ars FET din sursa, evident ca trebuia de verifcat si componentele din jurul lui. mai ales rezistenta din sursa FETului, si in plus de verificat alimentarea 44608 :da
Link spre comentariu

De ce insistati cu acest mosfet, stp6nk60 ???Sunt o groaza de discutii, pe acest forum, cu privire la echivalentii acestui mosfet.stp6nk60 = 2SK2750 = 2SK2545 = 2SK1118 = 2SK2952, imposibil sa nu gasiti unul din acestia.Daca ati ars mosfetul schimbati CI sursa, tl431, mcr22, optocuplorul. Verificati rezistenta de 99k (r817) valoare critica apoi masurati U1 sa fie 115v, modificarea valorii acestei rezistente duce la modificare tensiunii dupa bara U1.

Link spre comentariu
:jytuiyu spune au unii ca e incurcat acest chasiu si incep sa inteleg de ce...este al 2 cei ajunge pe mina si deja imi prind urechile ,am gasit k2545 l-am montat dar nimik....am gasit r de 2,2ohmi intrerupta si am pus una de 5ohmi la 7 w ca nu am la 5w si u1 egal 4 volti....am verificat tot in primar si parca e totul ok....ma duc sa mai caut poate am sarit ceva.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări