Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator foarte sensibil

Vizitator charon

Postări Recomandate

Vizitator charon

Salut, vreau si eu niste sfaturi de la voi. As vrea sa imi fac un preamplificator\amplificator foarte sensibil cu tranzistori, nu vreau cu circuite integrate. Am atasat un fisier cu o schema, am realizat acest montaj pe o placa de test (dinaia alba cu gauri, fara cositorire) si merge foarte bine, se aude foarte clar. El merge cu o casca de handsfree de telefon, 8-16 ohmi..Eu as vrea sa fie mai sensibila, acuma semnalul de intrare poate fii intre 2-20mV eu as vrea sa fie undeva la 0,5-2 mV. Oare ce piese ar trebuii sa modific, (rezistente, tanzistori... )?Ideea este ca vreau sa aiba o amplificare mai mare, la aceasi tensiune de alimentare, fiindca o sa fie un fel de microfon spion de mici dimensiuni, ca si acelea vandute de chinezi cu o mica parabolica, doar ca asta vreau sa poata fii bagat in buzunar.

post-17483-139829474081_thumb.gif

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 5 luni mai târziu...
Vizitator sra77

Poti folosi un aparat auditiv un pic modificat este foarte nun pentru ce ai tu nevoie P.SEste micAmplifica destul de mult la distante rezonabileAutonomie de functionare marita :)sau un reportofon digital care il lasi in incaperea aceea apoiil iei si asculti ceea ce sa vorbit

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări