Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema iluminare TID opel astra G

Vizitator dragos1985

Postări Recomandate

Vizitator dragos1985

Salutare prieteni!Am si eu o problema la iluminatul display-ului masinii mele, si anume un Opel astra g 2001.Ieri am constatat ca nu mai merge tid-ul(dispaly-ul central care arata temperatura/ora/data/etc)!L-am desfacut, am schimbat becurile, acum merge insa ramane aprins iluminatul display-ul mereu(deci, DOAR iluminatul)!Este doar luminat, fara sa apara vreo informatie pe el!!!Tin sa precizez ca CD-playerul se stinge si contactul functioneaza la retragerea cheii! Mentionez ca becurile schimbate au puteri diferite(astea le mai aveam)1.2W/2W !Sa nu fi fost tocmai asta cauza arderii becurilor(ca or fi ramas aprinse mult timp fara sa bag de seama)? E posibil ca becurile sa lucreze ca niste rezistente pentru vreun releu, si puterea lor diferita sa-l induca in eroare si sa nu mai declanseze?De la ce poate fi problema?Ce sa mai verific?Va multumesc anticipat!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• georgeleus

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări