Vlad Mihai Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Citisem câteva articole despre stimularea activităţii creierului cu unde electromagnetice şi ultrasunete. Dar nu am găsit o schemă ceva sau un prototip, care să mă convingă să îl încerc. Ştie careva ceva despre ceea ce vorbesc? Link spre comentariu
dan cod Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 TMS ar fi transcranial magnetic stimulation.Asa ceva nu am incercat dar sunt deschis subiectului si chiar este de bun augur subiectul deschis.Stimulare craniana cu ,curenti am incercat si este ok,chiar am un aparat din asta.Cu ultrasunete uar nu am incercat.Poate se iveste totusi cineva care sa ne ajute. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Septembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Stimulare crainiană în ce sens? Stimulare a creierului? o schemă aplicație? aș fi dispus să fac și să testez. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Cu ,,curent arunca o privirea CES ,cu unde electromagnetice din pacate o schema buna nu de stimukare transcraniana nu am gasit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum