Vizitator bean_8421 Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 O problema foarte ciudata...Este vorba de un CNC MAKA ECM 24.Pana acum folosea ca server un calculator foarte vechi , cu o placa multiport TTY pe ISA si un soft de comunicatie sub MS-DOS.Am vrut sa verific daca nu ar merge cu un soft mai nou si cu un adaptor TTY/RS232.Toate bune si frumoase , am instalat adaptorul , am configurat portul serial , am instalat versiunile demo de la vreo 4-5 softuri DNC dar aici a aparut problema : comenzile transmise de CNC nu sunt recunoscute de soft.Am conectat din nou vechiul calculator si am facut captura transmisiei unui program de la CNC la calc.Toate transmisiile incep la fel , fie ca e vorba de scrierea unui fisier sau de citirea unui fisier in/din calculator.C5XW123456pentru transmitere de la CNC , unde 123456 este numarul programuluiC5XR123456pentru citirea unui fisier din calculator (de asemenea 123456 este numarul programului.Ar putea cineva sa ma ajute cu un sfat?Multumiri anticipate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum