mihai2000 Postat Mai 19, 2006 Partajează Postat Mai 19, 2006 SALUT! Ce recomandari i-mi puteti face despre niste difuzoare de medii -> spectru larg (care sa acopere 150hz--6khz). Dupa cautari am ajuns la aceste modele G5002 http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=1990 SA1010 SAU SA1315 SPR1010 SAU SA1315 http://www.mathos.hr/~gkupceri/dreamsou ... ALbass.htm WRC 13W SAU WRC 16W ORICE IDEE ESTE BINE VENITA. APELEZ LA CEI CARE AU FOLOSIT ACESTE TIPURI DE DIF. SA-SI EXPRIME PARERILE DESPRE ACESTEA. APLICATIA ESTE PT AUTO...(nu va conta impedanta pt ca vor fi mai multe in paralel) Multumesc anticipat! Link spre comentariu
mihai2000 Postat Mai 20, 2006 Autor Partajează Postat Mai 20, 2006 CHIAR NIMENI NU-MI POATE SPUNE CE SA ALEG?SAU MACAR SA-MI RECOMANDE UN ALT DIFUZOR. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 20, 2006 Partajează Postat Mai 20, 2006 ti s-a blocat tasta Caps lock?Sper ca da...altfel iti sterg posturile scrise cu litere mari pe motivul ca sunt enervante.Ia-le pe cele de la SAL, ca despre cel de la kon nu stii mai nimic, doar pretul :finga: Cati bani si ce difuzoare mai vrei sa pui pe langa ele?Faci incinta pe 3 cai? Link spre comentariu
mihai2000 Postat Mai 20, 2006 Autor Partajează Postat Mai 20, 2006 Vreau sa le pun pe usile din fata(ca medii).In numar de 2 sau 3 in paralel.ideal as vrea ceva pe 8 ohm ca sa le pun in paralel.In ele voi da cu un amplificator de ~75w rms iar ca filtru am sa folosesc hp de la amp.Kick-bass este realizat de 6x9'' iar ca subwoofer 2 Magnat xtc-380. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 21, 2006 Partajează Postat Mai 21, 2006 Vezi eventual niste boxe de masina coaxiale...sigur vor merge in banda in care iti trebuie, iar daca vrei sa scapi de inalte inseriezi un filtru trece jos, sau le deconectezi.Sau cauta difuri 2 conuri in plus (am uitat cum se numeste). Erau pe la kon ambele variante, dar despre performantele lor nu pot sa iti spun mare lucru.Ce dimensiuni iti trebuie? Link spre comentariu
mihai2000 Postat Mai 21, 2006 Autor Partajează Postat Mai 21, 2006 Cred ca am sa aleg de la SAL SA1010 sau SA1315 ...cred ca am sa cumpar un difuzor ...am sa-l chinui putin sa vad ce stie si apoi daca este ce-mi trebuie voi cumpara si restul. Repet ...am sa pun cite 3 pe fiecare usa (canal ) si vor lucra intre 110--6khz.Am apelat la cunostintele voastre ...sa-mi spuneti si mie daca ati mai lucrat cu aceste difuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum