Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor model n2121cb fata imagine

relucavnic

Postări Recomandate

Am acest televizor model n2121cb cu tda 12020n/n1f00 23 si59251 si dintro data a ramas fara imagine care ar putea fii problema sa se fii dus traful de inalte sau alceva ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• relucavnic

8

• str8klaw

5

• Th3_uN1Qu3

1

• Toni Marginean

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ok o sa verific maine dupa masa cand ajung acasa la prietena ca la ea este televizorul dar daca nu este aceea problema care ar mai putea fiii? Tubul ars? Traful de inalte ars?

Link spre comentariu

Am sa revin maine cu informatii daca am reusit ceva sau nu. Multumesc deocamdata.As mai avea o intrebare daca am pus bobina de deflexie de la un ecran spart (televizorul a fost scapat si sa spart ecranul am inlocuit doar ecranul fara bobina lui) sar putea ca din cauza asta imaginea sa fie ingustata sa se deschida doar pe jumate ecranul si jos sa fie negru?

post-26358-139829473943_thumb.jpg

Link spre comentariu

exclus tub sau trafo in conditiile date .acele lipituri tre refacute. succes.

Clar. Vezi si rezistenta serie cu filamentul tubului sa nu fie intrerupta, unele sasie au asa ceva. Dar si eu sunt de parere ca e vorba doar de cateva lipituri reci.
Link spre comentariu

La imagina mai mica ai masurat deflexia sa vezi ce rezistente avea cea originala si cat are asta?Daca diferenta e foarte mare pot aparea anomalii.La lipsa imagine prima data asigura-te ca liniile merg adica ai tensiuni recuperate din traf linii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări