relucavnic Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 Am acest televizor model n2121cb cu tda 12020n/n1f00 23 si59251 si dintro data a ramas fara imagine care ar putea fii problema sa se fii dus traful de inalte sau alceva ? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 Sunet aveti sau nici macar ledul nu se aprinde? Link spre comentariu
relucavnic Postat August 12, 2012 Autor Partajează Postat August 12, 2012 Sunet este. Numai imaginea nu se vede.Se pot schimba posturile totul este in regula dar nu am imagine. Link spre comentariu
str8klaw Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 se aude ceva in el,vreun biriit,vreun piuit? Link spre comentariu
relucavnic Postat August 12, 2012 Autor Partajează Postat August 12, 2012 Se aude cum se auzea si cand mergea . Link spre comentariu
str8klaw Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 verificati daca filamentul tubului se aprinde Link spre comentariu
relucavnic Postat August 12, 2012 Autor Partajează Postat August 12, 2012 Nu se aprinde filamentrul tubului. Link spre comentariu
str8klaw Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 dar inalta aveti? se aude bizait la bob deflexie? Link spre comentariu
relucavnic Postat August 12, 2012 Autor Partajează Postat August 12, 2012 Acolo se aude bazait. Link spre comentariu
str8klaw Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 verifica plecarea din sasiu catre placa video acea panglica cu trei fire posibil sa fie lipiturile in placa .azi am intilnit doua probl de felul asta Link spre comentariu
relucavnic Postat August 12, 2012 Autor Partajează Postat August 12, 2012 Ok o sa verific maine dupa masa cand ajung acasa la prietena ca la ea este televizorul dar daca nu este aceea problema care ar mai putea fiii? Tubul ars? Traful de inalte ars? Link spre comentariu
str8klaw Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 exclus tub sau trafo in conditiile date .acele lipituri tre refacute. succes. Link spre comentariu
relucavnic Postat August 12, 2012 Autor Partajează Postat August 12, 2012 Am sa revin maine cu informatii daca am reusit ceva sau nu. Multumesc deocamdata.As mai avea o intrebare daca am pus bobina de deflexie de la un ecran spart (televizorul a fost scapat si sa spart ecranul am inlocuit doar ecranul fara bobina lui) sar putea ca din cauza asta imaginea sa fie ingustata sa se deschida doar pe jumate ecranul si jos sa fie negru? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 exclus tub sau trafo in conditiile date .acele lipituri tre refacute. succes.Clar. Vezi si rezistenta serie cu filamentul tubului sa nu fie intrerupta, unele sasie au asa ceva. Dar si eu sunt de parere ca e vorba doar de cateva lipituri reci. Link spre comentariu
dan cod Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 La imagina mai mica ai masurat deflexia sa vezi ce rezistente avea cea originala si cat are asta?Daca diferenta e foarte mare pot aparea anomalii.La lipsa imagine prima data asigura-te ca liniile merg adica ai tensiuni recuperate din traf linii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum