petre_s Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 Salut,Am cumparat o pereche de walkie talkie chinezsti, azi le-am folosit pentru prima oara. In aer liber merg foarte bine, insa folosite in masina cam dau rateuri. Era o chestiune de noroc daca celalat receptiona, chiar si de la o distanta mica, aprox 50 m. Uneori cand nu mergea ii mai dadeam cateva bobarnace si pana la urma mergea, dar nu-s prea sigur ca avea vreo influenta.Este normal sa mearga prost in auto, sau au ceva probleme?LE: statiile sunt PMR 446 MHz Link spre comentariu
gauss Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 Normal statiile PMR ar trebui sa mearga si din auto ... probabil una ( sau ambele ) au ceva probleme ... prin a merge inteleg PMR clasice , 0,5 w , si 2-3 km in linie dreapta , teren drept ... Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 In masina esti destul de ecranat. Dar chiar 50m.... putin, foarte putin. Link spre comentariu
petre_s Postat August 15, 2012 Autor Partajează Postat August 15, 2012 Am uitat sa spun ca in una din masini mai aveam instalata o statie CB 27MHz, dar nu transmiteam in acelasi timp. E posibil sa interfereze cumva ? Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Nu. De la 47MHz la 446 MHz e cale lunga. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum