Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HEEEEELP comanda unui pc prin telecomanda

Vizitator Io_nutz

Postări Recomandate

Vizitator Io_nutz

Salut! Sunt si eu un electronist in devenire si asa ca pentru inceput am realizat schema urmatoare:

http://www.cesko.host.sk/girderplugin.h ... 4fa089d790

Am folosit TSOP1738, si programul GIRDER 3.3. Problema e ca programul imi detecteaza acelasi cod ptr fiecare tasta a telecomenzii, in consecinta pot sa folosesc o singura comanda....., pe care o executa oricare dintre butoanele telecomenzii, chiar si alta telecomanda...:(.

POATE CAREVA SA MA AJUTE CU CEVA SFATURI pls..!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

• XAN77

1

• EPSICOM

1

• one

1

Top autori în acest subiect

nu se poate man! si eu am facut la un amic schema aia doar ca trebuia sa apese fiecare tasta de 2 ori sa ia comanda, era aiurea. Oricum, eu mi-am facut schema cu controler PIC 12C508 care este mult mai buna.P.S. sta in sertar de 2 ani, nu o mai folosesc :supz:

Link spre comentariu

am patit si eu la teste asa ceva.. apoi am testat cu mai multe telecomenzi si merge beton..da' poate ca nu ai "invatat" softul cu comenzi separate..PS: mai sapa pe forum ca s-a mai discutat

Link spre comentariu

Eu am facut si schema cu PIC12C508, si fara.Pot spune ca schema cu PIC merge mai bine, insa e mai scumpa. Mai ales daca nu iti merge bine programatorul si busesti PIC-urile aiurea, iesi chiar f. scump.Varianta fara PIC, chiar daca nu merge perfect, este mai mult decat suficienta in majoritatea cazurilor.Cauta alt program. IR.exe parca era.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări