west Postat Mai 19, 2006 Partajează Postat Mai 19, 2006 salut ! va rog sa-mi spune-tzi ce parere avetzi despre difuzoarele west ? sunt tot chinezarii dintralea slabe? sau sunt niste chinezari ceva mai bune decat alea proaste? sper ca ati auzit de iele ! astept parerile voastre ! :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Mai 19, 2006 Partajează Postat Mai 19, 2006 Deci daca te referi la dif ProWest .........sunt mult mai bune decat chinezariile alea ..............si bune si proaste :smt005 . Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 19, 2006 Partajează Postat Mai 19, 2006 decat care chinezarii ca tot chinezarii de alea proaste sunt si astea :toimonster: Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 19, 2006 Partajează Postat Mai 19, 2006 decat care chinezarii ca tot chinezarii de alea proaste sunt si asteaNu chiar...au putere mica pana la vreo 30 w RMS dar pe un BR bine facut se aud foarte clar ... si stiu ce inseamna clar ca am ascultat sisteme de 2000 de euro Link spre comentariu
west Postat Mai 19, 2006 Autor Partajează Postat Mai 19, 2006 eu vreau sa le folosesc pt medii in camera acele difuzoare west ! am 4 difuri ! si ca sub am hp-15w sper sa iasa ceva bun din iele ! Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 19, 2006 Partajează Postat Mai 19, 2006 Am si medii din alea..mediile nu stiu ce sa zic...nu is eu stiu ce....dar daca sunt bine filtrate se aud si alea destul de bine.Hp 15w ..am ascultat si pe ala ... are putere baiatu :rock: dar daca vrei subbass nu e cea mai buna alegere (imagineaza-ti un bass puternic care te zguduie ...adica 60hz+). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum