Vizitator Blackshadow Postat Mai 19, 2006 Partajează Postat Mai 19, 2006 Salut! M-am hotarat sa-mi iau pentru masina un set de difuzoare. Masina este Cielo si am pe ea un mp3 sony X-plod. Nu prea stiu exact ce sa iau si nu vreau sa ma fraieresc la pret si de aceea am nevoie de niste sfaturi. ce am gasit pana acum sunt niste difuri sony http://www.sony.ro/view/ShowProduct.act ... A+Speakers insa cred ca pretul este cam mare (1 mil). Astept sfaturi Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 22, 2006 Partajează Postat Mai 22, 2006 1.ce putere scoate casetofonul??2.nu stiu unde leai putea pune?3.poti sa cumperi cu 450.000 lei vechi un di care poate sa debiteze usor 30W cu membrana de aluminiu. si eu caut pt ca am un cas de daewoo si unul dintre dif fata bazaie la putere mare Link spre comentariu
Vizitator Blackshadow Postat Mai 23, 2006 Partajează Postat Mai 23, 2006 le-am luat deja. le-am pus pe spate in locu celor originale de la cielo. mp3 playeru este de 4x40. sunt destul de multumit de ele deocamdata. mai trebuie sa le schimb pe cele de pe fatza si poate un subwoofer ceva. idei? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum