Vizitator piticul76 Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 Am un LG Prada P940 care se restarteaza singur, uneori il gasesc inchis, sau se blocheaza ecranul. Am observat ca nu are probleme in timpul folosirii intense, gps, internet, video etc, deci nu pare o problema de incalzire. Am instalat si gingerbread si ics si am observat ca pe ics se restrateaza mult mai des, deci nu e o problema software avand in vedere ca instalarile le-am facut pe curatCe credeti, poate fi un scurt pe la butonul de power sau altceva?Problemele apar mai des cand e in standbay, nu in timpul folosirii. E cineva pe forum de la service lg sa ma ajute?MERCI Link spre comentariu
The Stressmaker Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Dau o idee care functioneaza la un kp270 poate functioneaza si la tine. Dezactiveaza 3G pentru o perioada si urmareste comportamenul. La cel pe care il am, cand acumulatorul e descarcat la jumatate (aproximativ) are perioade cand se inchide singur numai daca este activat 3G (si tot in stand by) iar in 2G nu-mi creeaza probleme doar ca asa este calitatea sunetului mai slaba decat in 3G. Pot sa spun ca si eu am vazut 15 episoade dintr-un serial unul dupa altul convertite in 3gp (cu incarcatorul bagat si cu acumulatorul incins) si filme artistice tot in acelasi mod sau 11 ore de muzica( pana s-a golit acumulatorul) si nu s-a inchis iar blocarile au fost foarte rare, de obicei la comenzi repetate una dupa alta, rapid, la iesirea dintr-un film lung sau cand era un apel. Totusi, se pare ca problema asta cu inchisul telefonului in stand by apare la mai multe modele de telefoane LG din ce am auzit de la cunostintele care au LG-uri si nu este legata de ceva accesibil utilizatorului (cum ar fi butoanele sau miscarea acumulatorului), din ce am observat.Inca o idee. Seteaza ca screensaver un filmulet sau ceva animatie si dezactiveaza protectia ecranului adica acel filmulet sa ruleze continuu si vizibil (eventual lasa economizorul activ pentru a se afisa filmuletul). O sa ai autonomia mai redusa dar asa poti sa urmaresti comportamentul mai usor. Link spre comentariu
Vizitator piticul76 Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 L-am dus la service la Lg si dupa constatare mi-au spus ca e problema de soft. Ma cam indoiesc, avand in vedere ca a fost resoftat pe curat cu lg flash tool, dar daca dau garantie ...sau imi dau banii inapoi astept cu interes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum