gheo23 Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Sa le luam pe rand. D-le marianjoita adresa mea de mail v-am trimis-o pe pm : [email protected]. Multumesc anticipat! D-le VTP este foarte adevarat ce spuneti iar mie imi place sa citesc lucruri noi , totul in jurul nostru se schimba , aproape de la o zi la alta si vreau sa fiu "la curent". Acesta este motivul. Multumesc pentru sugestie ; voi cauta pe acel site. Sa aveti zile senine chiar daca toamna a venit si iarna incepe sa ne intrebe ce am facut vara . Sanatate ! Link spre comentariu
VTP Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Sa le luam pe rand. D-le marianjoita adresa mea de mail v-am trimis-o pe pm : [email protected]. Multumesc anticipat! D-le VTP este foarte adevarat ce spuneti iar mie imi place sa citesc lucruri noi , totul in jurul nostru se schimba , aproape de la o zi la alta si vreau sa fiu "la curent". Acesta este motivul. Multumesc pentru sugestie ; voi cauta pe acel site. Sa aveti zile senine chiar daca toamna a venit si iarna incepe sa ne intrebe ce am facut vara . Sanatate !In domeniul acesta e greu sa mai gasesti lucruri chiar NOI! Vorba poetului: "toate's noi si vechi sunt toate ....!"Site-ul lui Elliot este doar unul din cele cele care ilustreaza spusele poetului. Important este ce lucrati si ce experienta capatati! Link spre comentariu
ionapostol Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 DIY= do it yourself = fa singur adica cu minutza ta! Deci nu trebuie sa fi un castigator al premiului Nobel sa poti face "ceva" ...nu trebuie sa inventezi nimic .Daca omul nu stie electronica sau nu are notiuni de propagare a sunetului asta nu inseamna ca nu poate sa cloneze alte proiecte.Toate cele de mai sus deoarece ma intalnesc din ce in ce mai des pe acest forum cu persoane care sunt mai presus de noi (necunoscatorii) si care daca nu esti cel putin inginer nu prea iti ofera explicatii sau ti le ofera... :aut:Multa sanatate tuturor , sarbatori fericite si imbelsugate si...fiti mai ingaduitori cu noi astia mici si prosti care nu vrem decat sa copiem. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum