300B SE Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 Deschid acest topic in speranta ca putem contribui toti care suntem pe acest forum.Ma refer la carti romanesti si straine, tiparite sau in format electronic, sau chiar softuri!Tot ce poate ajuta un electronist pasionat sa descifreze tainele constructiei incintelor acustice!Succes! Link spre comentariu
CBI Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 aveti grija cu pct 3.10 al regulamentului eu las topicul deschis,dar va rog orice schimburi realizati sa NU fie prin intermediul forumului aici se accepta doar precizarea titlului si autorului cartii(cel mult si de unde se poate cumpara) Link spre comentariu
hpavictor Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Se pare ca nu prea sunt amatori entuziasti care sa-si construiască incinte acustice , ori userii Elforum nu stau prea bine cu cititul ...unii sunt total analfabeti ! Link spre comentariu
Patefon Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Online (si gratis) se gasesc mai greu. Cine ar fi atat de pasionat sa munceasca 2 - 3 ani la o carte ca apoi sa o dea moca. Hai sa punem una tiparita. Loudspeaker Design Cookbook (ajunsa la editia 7) http://en.wikipedia.org/wiki/Loudspeake ... n_Cookbook Disponibila doar pe hartie. Pe amazon se gaseste incepand cu 40 de dolari. Link spre comentariu
marianjoita Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Am ceva in sensul asta. Doritorii sa-mi lase pe mp adresa de mail si le trimit Link spre comentariu
gheo23 Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Am ceva in sensul asta. Doritorii sa-mi lase pe mp adresa de mail si le trimitV-am trimis mp . Multumesc anticipat. Stima ! Link spre comentariu
300B SE Postat August 20, 2012 Autor Partajează Postat August 20, 2012 Am primit arhivele de la colegul nostru "marianjoita"!Excelente cartile! Scanez si eu cateva materiale si le pun la dispozitie! Link spre comentariu
marianjoita Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Sunt si eu interesat de aceste materiale Link spre comentariu
alexy Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Crossovers - a practical DIY guide to loudspeaker crossover networks.....................http://novelbooks.weebly.com/crossovers.html Link spre comentariu
mircea888 Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Asta e reclama sau ce? Care este utilitatea acestui topic ? avand in vedere ca acel link are doar un scop de reclama si nu ai ce informatii sa iei din el. Posteaza ceva util care sa poate fi citit de userii acestui forum. Apoi sa zicem ca poti sa recomanzi cartea asta, ca tu ai citit din ea si ti se pare buna, etc. Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 majoritatea cartilor bune costa,nimic nu este gratislink-ul este bun atata timp cat nu se incalca drepturile de autorcine vrea sa o citeasca o poate cumpara sau poate recurge la metode care sa nu implice forumul Link spre comentariu
Vizitator phanta Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Oameni buni,parerea mea e ca nu are rost sa ma chinui(eu personal)sa construiesc cutii de boxe ptr ca se gasesc de cumparat si nu sunt chiar asa de scumpe.Sunt citeva firme in romania care vind cutii de aproape orice dimensiune,cit despre filtrele de sunet e putin cam complicat ptr ca 95% din filtrele de pe piata s-au din schemele care le gasim in carti si pe net nu sunt bune de numic.--------------------------------------------------------------------------------------------------Testez de vreo 7 ani boxe si filtre Link spre comentariu
gheo23 Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Am asteptat ...am asteptat d-le marianjoita si mi-am construit ceva care suna bine , zic eu , dar se pare ca doar matropower a fost norocos . Mi-ar fi fost , cred , de folos materialele pe care le detineti . Va salut ! Stima. Link spre comentariu
marianjoita Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Am asteptat ...am asteptat d-le marianjoita si mi-am construit ceva care suna bine , zic eu , dar se pare ca doar matropower a fost norocos . Mi-ar fi fost , cred , de folos materialele pe care le detineti . Va salut ! Stima.Am trimis la toti cei care mi-au solicitat. Care este adresa dvs. de mail? Link spre comentariu
VTP Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Am asteptat ...am asteptat d-le marianjoita si mi-am construit ceva care suna bine , zic eu , dar se pare ca doar matropower a fost norocos . Mi-ar fi fost , cred , de folos materialele pe care le detineti . Va salut ! Stima.Pe net, fara costuri se gasesc destule materiale pentru a rezolva orice problema, DOAR CA, mai trebuie sa aveti si experienta, pentru ca, FARA experienta proprie, nu puteti beneficia de experienta altora.Daca doriti doar sa copiati, sa clonati ceva existent, atunci faceti-o, doar ca nu veti invata f. mult!Cand am inceput sa ma ocup de incinte, in tara nu existau carti, materiale pe net sau alte date tehnice. Aparause o singura carte si cu mare efort aflai cate ceva din domeniu. Trebuia sa cauti singur sa intelegi fenomenele, sa examinezi solutiile abordate de fabrici, in masura in care aveai acces la ele macar din pliantele de prezentare, sa incerci, sa lucrezi, sa gresesti, sa inveti din greseli, sa mergi mai departe.Am constatat ca azi, cu toate ca aproape orice este accesibil fara costuri, nu am vazut nici initiative prea interesante si nici rezultate deosebite. Din pacate, DIY in Romania inseamna, in 99% din cazuri, sa te limitezi la a copia ceva si atat.Studiati un pic, de exemplu, ce are pe site Rod Elliot, si va lamuriti cu majoritatea aspectelor legate de retelele de separare, aveti programe free pentru bass-reflex, site pentru TQWT, etc. Ce anume va mai trebuie? Ce vreti sa abordati si nu aveti date? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum