csizmasreky Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Bună tuturor am o placă de bază Amd... de P3 ştiu,e vechitură dar are intrări USB şi la copii la început e bun . Pînă acuma totul ok mergea strună şi ducea şi webcamu la mesenger ,are procesor de 1giga cred că asta e maximum pînă am descoperit un Cond. unflat . Am schimbat cu grijă că e conductor pe ambele părţi,evident nu am putut cositori partea inferioară că face(cred eu)contact de la sine cît timp pinii intră în nişte tubuleţe care traversează cablajul. Ţin să menţionez că Condesatorul nouă nouţ,de atunci a luat razna placa de bază ţiuie intermitent buzzerul de pe placa de bază.Am scos tot ce se putea scos,şi tot aşa,am schimbat sursa tot aşa ,măitam atent la lipituri unde am cositorit am facut masurători pe lăngă să nu fie ceva în scurt,totul ok .Ce să mai verific un sfat doi .Ştiu la piaţă cu 10 lei găsesc dar asta am găsit funcţionabil a doua oară ce ştiu adun gunoaie în casă pînă nimersec una bună. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Incercati si schimbati memoria RAM in alt slot sau daca aveti 2 schimbatile intre ele si eu am mai patit asta la pc meu ....! Link spre comentariu
iod2 Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 fara RAM scoate vreun sunet?si o vorba sfanta. nu incerca sa repari ce merge in ideea de a merge mai bine....ca mai tare distrugi. Link spre comentariu
csizmasreky Postat August 11, 2012 Autor Partajează Postat August 11, 2012 Scuze cînd am scris "am scos tot ce puteam scos" m-am referit la rami placă video hard.Mentionez condesarorul era umflat de a binelea si normal ca e de schimbat sa fi precaut nu sa inbunatatesc ceva am vrut sa evit ceva dar constat ca nu a reusit Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 La procesor v-ati uitat , poate numai are pasta...sau stiu ce sa va spun sa nu se fi intamplat ceva cu el daca era condensatorul umflat ..! Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Am schimbat cu grijă că e conductor pe ambele părţi,evident nu am putut cositori partea inferioară că face(cred eu)contact de la sine cît timp pinii intră în nişte tubuleţe care traversează cablajul.Ba pune'i cositor sanatos si in partea de jos, ca se duce singur prin tubulete. Incalzeste bine cu letconul, sa vezi cum curge cositorul, nu sa se adune biluta pe lipitura. Eu cred ca acel condensator pe care l'ai inlocuit face contact doar intermitent, sau deloc. Link spre comentariu
mos ilie Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Salut, " ...am o placă de bază Amd... de P3 ". Ori Amd, ori Intel P3. " Am schimbat cu grijă că e conductor pe ambele părţi,evident nu am putut cositori partea inferioară că face(cred eu)contact de la sine cît timp pinii intră în nişte tubuleţe care traversează cablajul. " Ai folosit un ciocan de lipit de putere suficientă ? Ai reuşit să îi scoţi condensatorul umflat fără să deranjezi placa de bază ? Cel montat la loc l-ai polarizat corect şi ai folosit decapant şi aliaj de lipit suficient ? Ai verificat că terminalele condensatorului nu se ating cu alte trasee de pe placa de bază şi nu sunt în scurt ? ( Chiar dacă pare că e prea târziu ) citeşte http://www.hardwaresecrets.com/article/ ... onents/164 . Link spre comentariu
daniels Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 La paca de baza pe care o am eu, in manualul placii de baza, sunt date codificarile acelor bipuri. In felul asta iti poti da seama ce nu-i place dupa interventie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum