kappy Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Salutare!Uite care-i problema mea:Acum 3 zile nu puteam deschide youtube-ul si nici facebook-ul...zic : "Mai au si astia probleme...le mai pica serverele...!"Vazand ca dupa cateva zile tot asa sta treaba...am zis: " E timpul sa reinstalez Xp-ul!"Azi cu Xp-ul proaspat instalat:1. Nu am reusit sa descarc nici un browser ...pur si simplu nu imi deschide pagina...imi apare acea eroare ca si atunci cand nu aveam conexiune la internet.2. Nu imi deschide pagina Youtube ...aceleasi sintome ca mai sus3. Nu imi deschide Facebook-ul ...de fapt deschide o pagina ca si cum Facebook-ul s-ar fii incarcat doar partial...ceva scris in stanga si atat...4. Nu ma lasa sa imi fac update-urile la Xp ...primesc o eroare de pe site-ul Microsoft imediat dupa ce incepe sa imi caute update-urileAm incercat:1. Sa dezactivez antivirusul si firewall-ul2. Sa by-pass-ez routerul si sa conectez direct cablul ISP-ului direct in placa de retea (ISP = RDS)Astept pareri si sfaturi...! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Da ati creat acea conexiune cu numele si parola de la RDS PPOE asa se numea ? Link spre comentariu
kappy Postat August 11, 2012 Autor Partajează Postat August 11, 2012 Da...din moment ce pot sa scriu pe net ...conexiunea PPPoE a fost facuta cu succes...Acum am reusit sa download-ez aplicatia, ce urma sa scoata Chrome-ul de pe server-ul Google si sa-l instaleze pe PC-ul meu...dar cand am dat sa scoata Chrome-ul de pe server ...uite ce eroare am primit: Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Buna seara ! Prin ce aveti dvs netul ???Astept raspuns repede pt ca nu mai stau mult pe aici in seara asta. Link spre comentariu
kappy Postat August 11, 2012 Autor Partajează Postat August 11, 2012 Buna seara!RDS ....scrie si mai sus..... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 Va salut ! Eu asi zice sa-i chemati pe cei de la net pentru ca s-ar putea sa aveti un username si o parola . Asa cum am si eu...... aveti o imaginea mai jos ca exemplu. Link spre comentariu
pavcostel Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 Incercati un alt DNS, eventual banalul 8.8.8.8. Daca aveti net nu e conexiunea de vina, in principiu.Bafta!Costel. Link spre comentariu
kappy Postat August 12, 2012 Autor Partajează Postat August 12, 2012 O sa incerc si cu alt DNS...dar am auzit ca nu sunt singura persoana care intampina aceasta problema...multi dintre amicii mei din oras au aceasi problema ..cineva spunea ca cei de la RDS au pus ceva proxy...si din cauza asta cenzureaza multe site-uri si forumuri...LE: da am user name si parola...dar nu are nici o legatura cu problema mea...din moment ce am conexiunea de internet activa.... Link spre comentariu
kappy Postat August 12, 2012 Autor Partajează Postat August 12, 2012 O sa incerc si cu alt DNS...dar am auzit ca nu sunt singura persoana care intampina aceasta problema...multi dintre amicii mei din oras au aceasi problema ..cineva spunea ca cei de la RDS au pus ceva proxy...si din cauza asta cenzureaza multe site-uri si forumuri...LE: da am user name si parola...dar nu are nici o legatura cu problema mea...din moment ce am conexiunea de internet activa....Nimeni ...nimic? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 dar totusi cu alta placa de retea ai incercat? poate ca numai este buna si eu am un pc cu placa de retea onboard trimite date primeste date,dar nu incarca nici o pagina de internet ...si am pus o placa de retea separata ! Link spre comentariu
kappy Postat August 12, 2012 Autor Partajează Postat August 12, 2012 problema asta o au si amicii mei care sunt abonati RDS ....nu cred sa aiba toti probleme cu pl. de retea.... Link spre comentariu
kappy Postat August 13, 2012 Autor Partajează Postat August 13, 2012 Se pare ca problema s-a rezolvat de la sine....ISP-ul s-a gandit sa faca glume acum pe sfarsit de Jocuri Olimpice....se pare ca toate au revenit la normal...multumesc tuturor ce s-au oferit sa ma ajute.Numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum