iovan_irinel Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 salutare, spuneti-mi si mie este corect ca pe pinii unui condensator sa imi indice 50v mentionez k condensatorul este pe filtru, deci inainte sa intre in condensator imi indica 250 iar pe pinii condensatorului 50v... Link spre comentariu
mircea888 Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Despre ce filtru este vorba? Sigur este condensator? Unde se duce acel condensator?Cel mai bine desenezi o schema cu ce ai masurat tu acolo. Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Explicati mai CLAR despre ce vorba!!!(sursa alimentare,sau...????? ce????) Din ceea ce ati spus nu se intelege NIMIC!!! Condensatorul (electrolitic sau de care o fi)se poate verifica daca este in scurt cu un multimetru,sau cu un ESR-metru!!! Link spre comentariu
iovan_irinel Postat August 11, 2012 Autor Partajează Postat August 11, 2012 bine, stati sa fac o poza cu schema sa intelegeti si voi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum