Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Marime dimensiune font

Vizitator crazykiller

Postări Recomandate

Vizitator crazykiller

Buna ziua, sunt nou pe acest si am nevoie de ajutor. Doresc sa imi achizitionez un televizor Hyundai 22hyl500 sau 24hyl500 dar nu am gasit cu ajutorul celor de la magazin (Selgros) cum se poate mari dimensiunea fontului la subtitrari, deoarece apare subtitrarea dar este foarte mica. Rog pe cei care au idei sau care au deja unul din aceste modele de televizor sa ma ajute cu orice sfat. multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiferaru

2

• petreelectronic

1

• stefan94stefan

1

Top autori în acest subiect

N-am înţeles.Vrei ca televizorul să-ţi modifice mărimea scrisului pentru filmele care sunt emise cu subtitrare din studioul de televiziune? Adică, să te uiţi la filmul de la TVR1 şi să faci scrisul cât de mare vrei? Ca la filmele din calculator sau de pe DVD?Ai văzut vreodată un televizor care să facă aşa ceva?

Link spre comentariu

N-am înţeles.Vrei ca televizorul să-ţi modifice mărimea scrisului pentru filmele care sunt emise cu subtitrare din studioul de televiziune? Adică, să te uiţi la filmul de la TVR1 şi să faci scrisul cât de mare vrei? Ca la filmele din calculator sau de pe DVD?Ai văzut vreodată un televizor care să facă aşa ceva?

Aveti dreptate,chiar nici eu nu am vazut asa ceva...sa se mareasca subtitrarea de la transmisia prin cablu TV....de la dvd mai merge....ca sa spunem de la PC ..!
Link spre comentariu

Multe din LCD-uri actuale au playere de filme incorporate si se pot vedea fisiere video direct de pe un usb stick sau HDD extern. De multe ori optiunile acestui player sunt destul de limitate, la fel si modificarea fontului de subtitrare. Probabil ca la asta se refera...

Link spre comentariu
Vizitator crazykiller

scuze pentru ambiguitate. acest televizor dispune de functia "usb movie", se pot vedea filme direct de pe stick-ul usb, fara a conecta tv-ul la laptop. Problema e ca tv-ul ia subtitrarea cu un font foarte mic, si nu am gasit de unde se poate mari ( ma refer la setari, am gasit doar un buton care are sutitle on/off). Sper ca m-am facut inteles, daca aveti nevoie si de alte detalii, va rog sa intrebati.

Link spre comentariu

In principiu problema se poate rezolva daca exista, asa cum exista la LCD-urile Samsung, vreun update de firmware care sa aibe fonturi mai mari la subtitrarea playerului. La Samsung sunt 3 marimi de fonturi de subtitrare care se pot alege din meniul playerului.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări