Vizitator cristi87eu Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Buna va rog mult care ma poate ajuta cu schema electrica din control pod. Am sistem logitech 5.1 x540 cu telecomanda pe fir ... care mergea perfect pana cand a venit Fratele meu acasa ''MAHMUR'' si a smuls firele din consola de volum. am desfacut consola si am incercat sa lipesc firele ... am fost chiar si la un prieten care repara electrice si mi-a spus ca nu mai poate face nik fara schema electrica. In consola sunt 12 posibilitati iar fire sunt tot 12 .. smulese toate jos ... stie careva cum trebuie lipite la loc si daca da va rog mult sa ma contactati ori aici ori pe id ... cristi_87_eu .. mess. Am nevoie daca nu sa cumpar un sistem x540 defect la pret rezonabil sau numai consola .. daca stiti pe cineva va rog ... PLATESC celui care ma ajuta sa il repar ... Link spre comentariu
leoncris Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 http://forums.logitech.com/t5/Speakers/ ... d-p/371531 De la stanga la ... dreapta : 1--blue 2-yellow 3-Black 4-green 5-Gray 6-brown 7-open 8-white 9-red 10-black 11-red 12-purple Link spre comentariu
Vizitator cristi87eu Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Cum ma pot revansa ... multumesc mult .. ??? Link spre comentariu
gabiTV Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 Cum ma pot revansa ... multumesc mult .. ???Simplu : trimite userului leoncris o "bere virtuala" :bere: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum