Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

salutare

vicelord

Postări Recomandate

vreau si eu sa imi fac ceva boxe la vara material am chiar daca nu e prea bun si am auzit k se kam duce draq(lemn de brad) ma intereseaza cu ce sa echipez incintele eventual un proiectboxele vor fi folosite in apartament si statia poaate duce pana pa la 2x200w are un consum de 550w din cate am auzit...inca ceva nu vreau proiect cu difuri hp.,. (sunt alergic la ele)]mentionez ca ascult rock deci imi trebuie ceva bass mai puternic si de preferat fara woofer ca si asa nam prea mult loc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vicelord

8

• radue

2

• FIXVID

1

• felixx

1

Top autori în acest subiect

cum adica alergic?....faci bube?Deci tu vrei bas fara woofer?Baga-le in pereti.Daca nu-ti place hp....i-ati Eminence,sau Beyma,sau i-ati gindul de la asa ceva.Dar mai bine spui tu ce vrei sa faci.....

Link spre comentariu

da man fac bube vreau ceva mai special adica nu ce are toata lumea le vreau pentru casa daca nu imi ajuge basu din ele pun un woofer sau daca nu gasesc altceva fac cu hp15s ca am auzit ca e ceva mai bun

Link spre comentariu

tu tiai facut un tic cu hpurile .. desi is difuzoare cu raport pret\performanta excelentdeci pe banii ce dai pe un hp15 w sau s nu cred ca gasesti dif mai bunda rocku asta ii mai mult inalte decat bas :rolleyes: ai toba mare, ai ghitara de bas .. da tot mai tare se aud cinelele, chitarele distorsionate si vocea :rolleyes: io zic sati faci niste fullrangeuri cu g1250 si pht408 (difuzoarele g1250 is difuri specializate pt combouri :yawinkle: )

Link spre comentariu

un proiect cu ele se poate???? cat de scumpe sunt nu ca ar fi vreo problema da vreau si eu sa stiu si in ce magazin le gasesccum adica fullrange adica 3cai??? si unde e al treilea dif???

Link spre comentariu

un proiect cu ele se poate???? cat de scumpe sunt nu ca ar fi vreo problema da vreau si eu sa stiu si in ce magazin le gasesccum adica fullrange adica 3cai??? si unde e al treilea dif???

de unde ai ideea asta preconceputa ca fullrange-urile au neaparat 3 cai ?G-1250+PHT-408 :yawinkle: apropo, daca ai bani incearca C15-400B+BMD-450S/sau WN-15S, urla mai tare...
Link spre comentariu

pai nush asa credeam si eu...cati bani am 6milioane deocamdata... da mai am timp pana la avara sa mai starang apropo statia stie 2x200w sper sa stie si difurile

Link spre comentariu

pt tine merge cel mai bine E12-250N + PHT 408

incinte mici, bass suficient :partyman: , si greutate mica de nu-ti vine sa crezi

folosesc ultima tehnologie in domeniu (magneti din pamanturi rare - NEODYMIUM)

le gasesti pe http://www.poweraudio.ro la sectiunea P-audio

si partea buna este ca te incadrezi la fix in bani

poti face si sonorizari la petreceri cu ele :yawinkle:

Link spre comentariu

o mik problema eu vreau sa le gasesc in bucuresti nu le vreau prin posta ce zici se poate??? daca tot iau de la tine difurile primesc si schema pt incinte moca???si inca ceva mam uitat la tine pe site si o sa fie ceva libsa de fercvente intre 4000 si 5000 nu crezi ca e cam mare???

Link spre comentariu

o mik problema eu vreau sa le gasesc in bucuresti nu le vreau prin posta ce zici se poate??? daca tot iau de la tine difurile primesc si schema pt incinte moca???si inca ceva mam uitat la tine pe site si o sa fie ceva libsa de fercvente intre 4000 si 5000 nu crezi ca e cam mare???

nu o sa fie nici o lipsa pt ca frecventele se vor " suprapune" astfel incat incinta va avea un raspuns "liniar" in aceea zona...bineinteles depinde de ce filtru folosesti...difuzoarele poti sa le iei si de la Vasile, care este din Bucuresti, si este admin pe forum...cu conditia sa le aiba pe stoc :smt003
Link spre comentariu

Scuzati-mi interventia,va rog....Vicelord.....statia aia a ta in 8 ohmi nusth dak atinge 75W(cu indulgenta)...si spun asta pentru ca pana akm am avut de-a face cu vreo 3 kituri d-alea(kituri de la adelaida).....si, fara suparare din partea nimanui, sunt niste pocnitori....sa zicem k, dak ai intr-adevar traf asa mare incat sa consume 550W, va ajunge vreodata in viata ei la 75W(record)...intelege k dak cei de la adelaida scriu akolo 2X200W, ei nu zik si in cati ohmi, sau dak zik mint...puterea aia e in 2 ohmi probabil,sau 1ohm(aici exagerez :weedman: )in rest, bafta cu proiectul tau...PS: incearca E12-250N + PHT 408 ...pare o varianta destul de buna...si eu in vara o sa fac ceva de genul E15 350N + PST888...(scuze pentru off-topic)

Link spre comentariu

mai yuly doamne fereste sa le folosesc pe statia aiavezi ca sa vandut pe aci pe undeva o statie blaupunkt fara finali am luato iam inlocuit finali si acu mere nu pot sa iti zic cat duce da in functie de ce finali are ar trebui sa stie de 2x200w alte intrebari mai ai????

Link spre comentariu
Vizitator TheOne

condesatorii sunt de 63V din cate am vazut ! puterea pe 8 ohmi e maxim 150W asta in conditiile in care tensiunea nu scade sub +/-55V si daca traful are 550VA nu va scade ! finalii sunt MJL3281 si perechea sa ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări