mosu20 Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Ok, si la mine este XP prof. Incerc sa vad ce poate programul. Nu puteam sa schimb extensia deoarece aveam in XP niste setari care sa economiseasca memorie. Desi am dublat memoria de cind am instalat sistemul de operare nu am modificat setarile si extensiile erau ascunse. Acum este in regula. Link spre comentariu
Vizitator mbrindusoiu Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Eu l-am facut si sunt foarte multumit de el. Ai nevoie de ultimul firmware pe care il iei de aici: http://www.fbentobrasil.com.br/downloads/030451-11.zip Calibrarea o faci dupa cum scrie autorul: " Hi everyone spam the conceptor of the determinator and I can give you the exact procedure of calibrating: 1) place the jumper 2) make a short circuit between the three test leads 3) Power-on the tester 4) The instruments displays CALIBRATION 5) Remove the jumper 6) The instruments measures parasitic switch resistances 7) Power off the instrument Am si eu acest montaj facut si merge foarte bine. In legatura cu varianta soft din el, eu am versiunea 1.0e, exista o varianta mai noua? Ai putea sa o uploadezi inca odata, caci link-ul acesta nu mai merge. Multumesc I did not check what's happens with bad transistors. I will try to improve the algorithm, but there is no code space free. Regards Michel Waleczek " Link spre comentariu
pinky Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Care e motivul pentru care ai citat jumatate de pagina? Sa vezi daca functioneaza butonul "citeaza" ? Link spre comentariu
kinderu56 Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Intre cele 3 scheme postate aici sunt diferente minore si aproape ca sunt sigur ca toate 3 functioneaza cu acelasi HEX. Ba mai mult de atat functioneaza cu mai multe tipuri de PIC-uri 872, 873, 876.Parerea mea este ca are o problema hardware. PIC-ul sau multiplexoarele sunt defecte sau cablajul nu e bun. Nu am nervi sa verific daca cablajul lui corespunde cu schema.Atasez poze cu PCB-ul pe care l-am facut eu. Si merge. poti sa le atasezi si in format pdf .multumesc Link spre comentariu
pinky Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 am folosit schema asta: cu PCB-ul asta:folosind HEX-ul asta: Daca doresti pdf-ul cu PCB in oglinda, trebuie sa iti instalezi driverul PS aferent imprimantei tale. Cand trimiti spre imprimanta, poti sa deschizi meniul imprimantei si sa-i zici sa-ti printeze "mirror". Eu asa fac, dupa ce am cautat, de mi-au sarit capacele, dupa un program care sa-mi faca mirror la PDF-uri. Evident, nu am gasit. Parca am gasit unul dar pierdea cumplit la rezolutie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum