cristybadea Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Salutari.Am un dvd original cu desene animate pe care as vrea sa-l copiez pe un alt dvd pe care sa-l dau unui nepotel si nu merge nici direct in pc nici cu nero(Copy dvd).de fiecare data aparandu-mi eroarea de felul THIS DVD IC COPY-PROTECTED AND CANNOT BE READ....Cum sau ce pot face sa reusesc? Link spre comentariu
iod2 Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 incerca sa utilizezi COLNE DVD.e protejat la copiere, dar protectia e relativ usoara. o sa mearga cu clone dvd. Link spre comentariu
cristybadea Postat August 11, 2012 Autor Partajează Postat August 11, 2012 asta este aplicatie de copy-write cd-dvd cum este nero?sau cum? Link spre comentariu
iod2 Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 dupa cum spune deunumirea e un program de clonare.ial de pe net si dai batai ca merge. daca nu reusesti ne auzim mai traziu. Link spre comentariu
cristybadea Postat August 11, 2012 Autor Partajează Postat August 11, 2012 ok,vad ce pot rezolva.multumesc Link spre comentariu
cristybadea Postat August 11, 2012 Autor Partajează Postat August 11, 2012 Nu merge nici cu clone dvd.Am luat 2 variante dar degeaba Link spre comentariu
Postări Recomandate