Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde găsesc nişte lecţii bune despre RTOS-uri?

Vizitator

Postări Recomandate

Ştie cineva un tutorial, sau măcar un rezumat, cât mai cuprinzător despre RTOS-uri?Am nevoie de ceva de calitate, de exemplu de pe la vreo universitate, de preferat în limita a 50-100 de pagini. Mă interesează în special partea teoretică, cu noţiunile şi conceptele de bază.

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nana

1

• Mindware

1

Top autori în acest subiect

Incearca sa iei manualul unui RTOS de exemplu eu am inceput cu MQX de la Freescale, acesta pentru ca am inceput un proiect nou si platforma noua. Dar exista si FREE RTOS sau tot felul de derivate!Si eu am avut un soc cand am trecut de la programare secventiala la multitasking si multiprocesor ! Insa a meritat fiecare pagina citita si invatata !Bafta in continuare !

Link spre comentariu

Da, si eu iti recomand MQX-ul de la Freescale. Eu am invatat multe lucruri din acea documentatie . E simplu de citit si de inteles si nici nu e foarte stufoasa insa o sa te ajute sa intelegi conceptele de baza.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări