Vizitator Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Ştie cineva un tutorial, sau măcar un rezumat, cât mai cuprinzător despre RTOS-uri?Am nevoie de ceva de calitate, de exemplu de pe la vreo universitate, de preferat în limita a 50-100 de pagini. Mă interesează în special partea teoretică, cu noţiunile şi conceptele de bază. Link spre comentariu
nana Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Incearca sa iei manualul unui RTOS de exemplu eu am inceput cu MQX de la Freescale, acesta pentru ca am inceput un proiect nou si platforma noua. Dar exista si FREE RTOS sau tot felul de derivate!Si eu am avut un soc cand am trecut de la programare secventiala la multitasking si multiprocesor ! Insa a meritat fiecare pagina citita si invatata !Bafta in continuare ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Da, si eu iti recomand MQX-ul de la Freescale. Eu am invatat multe lucruri din acea documentatie . E simplu de citit si de inteles si nici nu e foarte stufoasa insa o sa te ajute sa intelegi conceptele de baza. Link spre comentariu
Mindware Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Mie mi s-a parut destul de utila si informatia de aici : http://www.freertos.org/implementation/main.html asa, ca lectura pentru momentele in care trebuie sa raspunzi chemarilor naturii... Te invata cum functioneaza in linii destul de mari. Pentru detalii, scormoneste in cod. Tot RTOS-ul are doar 3 fisiere de cod. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum