Vizitator raz3k Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Salutari tuturor, Am un switch hp cu management care s-a defectat.L-am desfacut si am constatat ca mosfet-ul K2645 si o rezistenta de 0.47 (pe care am inlocuit-o cu 0.66) sunt defecte, mosfetul era in scurt iar rezistenta nu conducea curent.Langa mosfet mai vad si un BT151x care nu este in scurt si pe anod primesc aprox 220 v dar pe ceilalti pini masurati cu anod-ul si cu masa puntei nu rezulta niciun curent continuu . Puntea nu este afectata, siguranta este ok. Neavand suficient know-how va intreb: La ce sa ma mai uit ?Atasata e si o poza cu placa pe partea de inalta tensiune.p.s. La pozitia SCR1 se afla BT-ul iar langa mosfet-ul.Multumesc. Link spre comentariu
gymy Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Poate sa fie dus si integratul de pe sursa adica 3042 parca se vede in poza.Rezistenta ar trebui sa o pui de aceeasi valoare.De obicei caderea de tensiune pe ea comanda reactia in sursa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum