Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentare switch management HP

Vizitator raz3k

Postări Recomandate

Vizitator raz3k

Salutari tuturor, Am un switch hp cu management care s-a defectat.L-am desfacut si am constatat ca mosfet-ul K2645 si o rezistenta de 0.47 (pe care am inlocuit-o cu 0.66) sunt defecte, mosfetul era in scurt iar rezistenta nu conducea curent.Langa mosfet mai vad si un BT151x care nu este in scurt si pe anod primesc aprox 220 v dar pe ceilalti pini masurati cu anod-ul si cu masa puntei nu rezulta niciun curent continuu . Puntea nu este afectata, siguranta este ok. Neavand suficient know-how va intreb: La ce sa ma mai uit ?Atasata e si o poza cu placa pe partea de inalta tensiune.p.s. La pozitia SCR1 se afla BT-ul iar langa mosfet-ul.Multumesc.

post-27721-139829473248_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gymy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Poate sa fie dus si integratul de pe sursa adica 3042 parca se vede in poza.Rezistenta ar trebui sa o pui de aceeasi valoare.De obicei caderea de tensiune pe ea comanda reactia in sursa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări