Vizitator Matheo27 Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Nu stiu daca am postat bine si rog moderatorii sa mute acest topic daca e necesar. Am o masina de copii cu baterie si s-a dus, cred, condensatorul care limiteaza curentul de la baterie spre motoras. Am pus firul pe direct, dar acum masinuta merge prea repede. Cam cu ce condensator l-as putea inlocui? Sauu ce e de facut? Bateria e de 12v 8A. Multumesc tuturor pentru orice raspuns. Link spre comentariu
mircea888 Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 In niciun caz ala nu este condensator.Masina avea reglaj de viteza?Niste poze oricum ar ajuta. Link spre comentariu
Vizitator Matheo27 Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Nu are nici un reglaj, doar calca acceleratia si mergea. Acea piesa am aruncat-o. Era montata pe cablul de alimentare +. In rest nimic. Link spre comentariu
dan cod Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Era cu 2 pini?piesa sau montaj?asa la prima ideea poate ceva dioda inseriata ca sa cada din tensiune pe ea. Link spre comentariu
Vizitator Matheo27 Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 2 pini avea. o singua piesa fara nici un alt montaj. Link spre comentariu
dan cod Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Ce culoare avea?cam ce dimensiuni?era metalica in exterior?firele erau lipite sau prinse cu surub? Link spre comentariu
Vizitator Matheo27 Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Culoare maro, dimensiune 1,5 x 1 cm aprox, nu era metalic iar conectarea se facea cu 2 papuci. Link spre comentariu
leoncris Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Acceleratia si frana este pe aceeasi ... pedala ?Ce brand este jucaria ? Link spre comentariu
dan cod Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Eu tot dioda sau diode in serie in ceva capsula tind sa cred ca era.E prea mic sa fie altceva la curentul ala.S-ar putea incerca si cu rezistente din cele mari metalice de wataj mare daca s-a sti ce cadere de tensiune trebuie sa fie pe ea. Link spre comentariu
leoncris Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Era o ... rezistenta termica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum